Adapter voor fietsstoeltje - bevestiging bagagedrager, framebuis, e-bike

Bekijk hier de adapters voor bij uiteenlopende voorzitjes en achterzitjes op de fiets. Fietsstoeltje.com heeft een groot aanbod aan fietszitjes, die er zijn voor verschillende soorten fietsen. In de meeste gevallen is het bevestigingsmateriaal inbegrepen bij aankoop van het fietsstoeltje. Toch is het om meerdere redenen handig om (ook) apart een adapter voor het fietszitje vóór of achter aan te kunnen schaffen.

Adapters voor bagagedrager, framebevestiging, e-bike en méér
Dit kan het geval zijn als uw bagagedrager niet voldoet, of als u juist liever het achterzitje bevestigt aan het frame. Een adapter kan ook nodig zijn als u een ahead stuurpen heeft, de stuurpen anderszins een afwijkende maat heeft, u het achterzitje wilt kunnen plaatsen op een e-bike, of bijvoorbeeld een onderdeel voor de bevestiging van het fietsstoeltje onverhoopt is kwijtgeraakt.

Een veelvoorkomende reden voor het apart bestellen van een adapter voor het fietsstoeltje, is dat het fietsstoeltje hiermee ook op een tweede fiets is te zetten! Dit kan erg handig zijn, stel dat ook opa en/of oma uw kind(eren) zo nu en dan op zijn of haar eigen fiets vervoert. Helemaal kostenbesparend is het als u en uw partner een fietsstoeltje delen; met een geschikte adapter kunt u het voor- of achterzitje dan altijd snel en gemakkelijk overhevelen op de andere fiets.


Lees meer
Filter uw producten


Yepp Mini Adapter Slim Fit
Wilt u het fietsstoeltje monteren van Yepp voor voorop de fiets – de Mini? Maar heeft de stuurpen niet het benodigde aantal millimeters voor een goede montage? Daarvoor is er deze Yepp Mini adapter slim fit, waaraan óók het windscherm van Yepp past!
Yepp Mini Ahead Adapter
Voor fietsen met een zogeheten Ahead-stuurpen heeft u deze Yepp Mini Ahead adapter nodig om het voorzitje van Yepp (de Mini) eraan te kunnen bevestigen. Deze Ahead adapter past op gangbare Ahead voorvorken met een diameter van 11/8 inch.
Yepp Easyfit drager XL
Voor het bevestigen van de Yepp Maxi Easyfit op de bagagedrager, is er naast de reguliere Easyfit drager/adapter ook deze verlengde Easyfit drager XL. Met grote zijbeugels: daarmee is deze grotere variant ideaal voor het vervoeren van een fietstas!
Urban Iki Bevestigingsset achterzitje dragerbevestiging
Met één klik het achterzitje Urban Iki van de ene bagagedrager naar de andere? Delen is goed voor een mooie kostenbesparing! Het kan speciaal voor dit type fietsstoeltje met dit montagekader. Ook geschikt voor op de elektrische fiets!
Yepp Easyfit Zilver
Deze drager maakt het easy om de Yepp Maxi Easyfit of de Yepp Junior op uw bagagedrager te plaatsen. Door de montage aan de zijkant van de drager is deze adapter ook geschikt voor e-bikes! Met kunststof keurig afgewerkt, in de kleur zilver.
Bobike Universele montagebeugel voor elke Bobike Mini
Wilt u uw Bobike Mini - het voorzitje - ook op een tweede fiets kunnen zetten? Met deze losse montagebeugel bevestigt u zowel de GO, de ONE, de Classic als de Exclusive eenvoudig aan de stuurpen. Zo kunt u ook makkelijk overhevelen naar een andere fiets!
Bobike Click & Go Montagebeugel bagagedrager
Met deze montagebeugel van Bobike, die u monteert op uw bagagedrager, klikt u snel en makkelijk een fietsstoeltje op de fiets. De Click & Go is geschikt voor de Bobike One, Bobike Exclusive en Tour achterzitjes.
Yepp Easyfit Zwart
Het achterzitje Yepp Maxi Easyfit of de Yepp Junior op uw bagagedrager plaatsen? Deze drager maakt het easy. Door de montage aan de zijkant van de drager is deze adapter ook geschikt voor e-bikes! Keurig afgewerkt met kunststof in de kleur zwart.
Qibbel Bevestiging achterzitje bagagedrager
Kent u het achterzitje van Qibbel al? Dat is geheel te stylen naar eigen wens en u vindt dit zitje elders op deze site. De benodigde schakel voor de bevestiging op de bagagedrager ziet u hier. U monteert deze bevestiging snel en zonder gereedschap.
Urban Iki Rear seat cijferslot - veiligheidsslotje achterzitje
Om extra veiligheidsredenen heeft het achterzitje 'Urban Iki Rear seat' standaard een extra kabelslot. Deze is echter óók apart te bestellen, bijvoorbeeld als vervangend - of reserve exemplaar.
Bobike A-Head Adapter Keep ahead
Met deze A-Head adapter kan het fietsstoeltje van Bobike in een paar handelingen ook op een fiets met Ahead balhoofdstel worden gemonteerd. De verstelbare stuurpen blijft daarbij bruikbaar, net als het display of controller van een e-bike.
Yepp Zadelbuisbevestiging Maxi
Wilt u de Yepp Maxi met bevestiging aan de zadelbuis - een topper onder de fietsstoeltjes voor achterop - ook op een tweede fiets gebruiken? Bijvoorbeeld die van uw partner, vader of moeder? Bestel dan deze losse zadelbuisbevestiging bij!
*Incl. btw
Pagina 1 van 3