Fietskussentje - comfortabel zitten achterop de fiets

Al eens gedacht aan een goedkoop alternatief voor een achterzitje op de fiets: de cushie? Voor een laag budget en een al iets oudere zoon of dochter die eigenlijk al gewoon op de bagagedrager kan, kan dit een prima oplossing zijn. Maar ook voor ieder ander die achterop plaatsneemt, is het fietskussentje een comfortabel extraatje. Bovendien ziet het er leuk en soms zelfs stoer uit.

Zie overigens ook de rugleuning, een logische combi met een fietskussentje.

Fietskussentje voor veel extra zitgemak
De dikte kan variëren. Een gevuld fietskussentje van 4 centimeter biedt al heel wat zitgemak. Een versie van bijvoorbeeld 8 centimeter des te meer. Op deze site ziet u ze staan. De kussentjes zijn overigens in twee tellen aan de bagagedrager te bevestigen en in evenzoveel tellen er weer af.

Een cushie: altijd handig om er een te hebben!
De fietskussentjes op Fietsstoeltje.com zijn waterafstotend en eenvoudig met een vochtig doekje schoon te maken en te houden. Ze zijn er in verschillende motieven. Het is altijd handig er één in huis te hebben!Lees meer
Filter uw productenHooodie Big Cushie Black Solid
Een fietskussen is niet duur, maar het zitcomfort op de bagagedrager maakt verschil van dag en nacht. Uw zoon, dochter of ieder ander achterop zal er blij mee zijn. Dit hippe, zwarte kussentje van Hooodie oogt strak en zit met gespen goed vast.
Hooodie Big Cushie Stars
'Spring maar achterop bij mij. Achterop mijn fiets'. U zegt het met een glimlach, wetende dat met deze Big Cushie (8 cm dik!) uw vriend, vriendin, zoon of dochter comfortabel plaatsneemt. Een waterafstotend fietskussen, vast aan de bagagedrager!
Hooodie Cushie Black Solid
Een fietskussentje is altijd handig om bij de hand te hebben. Bijvoorbeeld als goedkoop alternatief voor een fietsstoeltje. Deze zwarte Hooodie Cushie van zacht, waterafstotend nylon maakt het voor jongens en meisjes comfortabel bij u achterop.
Hooodie Big Cushie Jeans
Ga je mee? Degene die u mee achterop de bagagedrager vraagt, springt geheid snel aan boord. De Hooodie Big Cushie is namelijk 8 centimeter dik en dus behoorlijk zacht. Voor een mooie prijs heeft u een comfortabel alternatief voor het fietszitje.
Hooodie Big Cushie PTT
'Spring maar achterop bij mij. Achterop mijn fiets'. U zegt het met een glimlach, wetende dat op deze Big Cushie (8 cm dik!) uw metgezel comfortabel plaatsneemt. Een waterafstotend en vriendelijk geprijsd fietskussentje, in ouderwetse PTT-look.
Hooodie Cushie PTT
Maak het in één klap comfortabel voor iemand om bij u achterop de fiets te zitten! Duur hoeft het niet te zijn. Dit leuke, moderne, waterafstotende fietskussen van Hooodie in ouderwetse PTT-look is een goedkoop, leuk alternatief voor een fietszitje.
Hooodie Cushie Tulips Red
Meerdere vliegen in één klap: met dit bagagekussentje geeft u uw passagier achterop een fijne zit, en de fiets een fleurig aanzien. Voor een prijsje dat net zo zacht is als de cushie zelf. Waterafstotend en makkelijk te bevestigen bovendien.
Hooodie Big Cushie Colored Triangles
'Spring maar achterop bij mij. Achterop mijn fiets'. U zegt het met een glimlach, wetende dat op deze Big Cushie (8 cm dik!) uw metgezel comfortabel plaatsneemt. Een kleurig waterafstotend en vriendelijk geprijsd fietskussentje.
Hooodie Big Cushie Tulips Red
'Spring maar achterop bij mij. Achterop mijn fiets'. U zegt het met een glimlach, wetende dat op deze Big Cushie (8 cm dik!) uw metgezel comfortabel plaatsneemt. Een erg fleurig, waterafstotend en vriendelijk geprijsd fietskussentje.
Hooodie Cushie Stars
Maak het in één klap én leuk én comfortabel voor een dierbare om bij u achterop te zitten! Voor een zacht prijsje heeft u een zacht fietskussentje, dat waterafstotend is en goed om de bagagedrager zit. Een goedkoop alternatief voor een fietszitje!
Hooodie Cushie Jeans
Voor een zacht prijsje een zacht fietskussentje? Stoer en comfortabel tegelijk? Maak het in één klap leuk én comfortabel voor eenieder die u meeneemt achterop uw bagagedrager. Is deze Cushie wellicht voor u een goed alternatief voor een fietszitje?
Hooodie Cushie Colored Triangles
Maak het in een handomdraai leuk en prettig voor iemand (zoon of dochter?) om met u mee te gaan achterop de fiets. Het kan met dit opvallende fietskussentje. Zacht, niet duur, waterafstotend. Een snelle, goede oplossing voor een comfortabele rit.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1