Kinderfietssloten - voor jongens en meisjes

Fietsen is leuk. Soms even niet, bij weer en wind. Maar doorgaans is het uitstekend voor lichaam en geest. Daarom zijn ook de meeste fietsaccessoires zowel nuttig als aantrekkelijk om te hebben. Een goed voorbeeld zijn kinderfietssloten. Deze beveiligen tegen diefstal én zorgen voor extra plezier. 

Fietsstoeltje.com heeft daarom ook kinderfietssloten. Deze sloten bieden bescherming tegen diefstal van de kinderfiets. Daarnaast voelen kinderen zich 'groot' wanneer zij hun eigen fiets met hun eigen fietsslot op slot mogen zetten. Ze zijn er in vrolijke en grappige kleuren en thema's. Speciaal voor jongens en meisjes.


Lees meer
Filter uw producten


Kabelslot Flappie de Waakhond 58 cm Blauw
Beveilig de kinderfiets met dit grappige, blauwe kabelslot. Dit flexibele slot is 58 centimeter lang en heeft een automatische kliklsluiting. Flappie de waakhond wordt geleverd met twee sleutels.
Kabelslot Flappie de Waakhond 58 cm Roze
Beveilig de kinderfiets met dit grappige, roze kabelslot. Dit flexibele slot is 58 centimeter lang en heeft een automatische kliklsluiting. Flappie de waakhond wordt geleverd met twee sleutels.
Bobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
Kabelslot Flappie de Waakhond 58 cm Groen
Beveilig de kinderfiets met dit grappige, groene kabelslot. Dit flexibele slot is 58 centimeter lang en heeft een automatische kliklsluiting. Flappie de waakhond wordt geleverd met twee sleutels.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1