Rugleuning voor achterop de fiets

Is uw kind oud genoeg om niet in een fietsstoeltje plaats te nemen? Maar wilt u uiteraard voor hem of haar de fietsritjes wel zo aangenaam mogelijk maken? Dan is dit product zeker het overwegen waard: de rugleuning. Deze biedt comfort en veiligheid, en vormt zeker in combinatie met een fietskussentje een logisch (en voordelig) geheel.

Inklapbare rugleuning voor achterop de fiets
De productbeschrijvingen vertellen u er meer over. Bijvoorbeeld of de rugsteun inklapbaar is of niet, en in welke (hippe of juist liever rustige?) stijl en print deze is. Welke u ook kiest, de rugleuningen die u vindt op deze site Fietsstoeltje.com zijn makkelijk te monteren, waarna uw dierbare achterop er direct veel plezier van heeft.


Lees meer
Filter uw producten


Hooodie Rugleuning Zwart
Gemak en veiligheid voor uw kind achterop, voor maar een paar euro? Een mooi alternatief voor het traditionele fietsstoeltje: een inklapbare rugsteun, zoals deze in het zwart, samen met een zacht kussentje voor op de bagagedrager!
Hooodie Rugleuning Silver Solid
Een mooi alternatief voor het traditionele fietsstoeltje? Voor maar weinig euro? En toch extra comfort en veiligheid? Denk dan eens aan deze optie: een inklapbare rugleuning, zoals deze Silver Solid, samen met een zacht kussentje op de bagagedrager!
Hooodie Rugleuning Colored Triangles
Geef uw kind voor een lage prijs comfort achterop de fiets. In plaats van een fietszitje kunt u kiezen voor een zacht kussentje voor op de bagagedrager, samen met deze opvallende, inklapbare kinderrugsteun van Hooodie. Zo gemonteerd, leuke print!
Hooodie Rugleuning Jeans
Gemak en veiligheid voor uw kind achterop, voor maar een paar euro? Een mooi alternatief voor het traditionele fietsstoeltje is deze: een inklapbare rugsteun, zoals bijgaande met Jeans-print, samen met een zacht kussentje voor op de bagagedrager!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1