Slaaprol

Als het kind voorop in het fietsstoeltje maar een ontspannen rit beleeft... Voor een fietsende ouder met kroost in het voorzitje is dat om meerdere redenen van belang. Het fietsstoeltje moet dus stabiel zijn en comfortabel zitten. En ook bijvoorbeeld een toybar of slaaprol draagt bij aan een prettige fietsrit.

Slaaprol voor de Mini
Maak kennis met de verschillende slaaprollen voor bij het voorzitje - ook wel Mini geheten. Een slaaprol kan specifiek gemaakt zijn voor een merk fietsstoeltje, en kan tevens meerdere eigenschappen bezitten. Denk bijvoorbeeld aan praktische kenmerken zoals al dan niet gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal. En aan kenmerken die betrekking hebben op veiligheid, zodat het kinderhoofd in een juiste positie blijft.


Lees meer
Filter uw producten
Yepp Slaaprol Nexxt Mini Zwart
Deze slaaprol van Yepp is gemaakt voor de Nexxt Mini fietsstoeltjes en zorgt voor een fijne ondersteuning als uw kindje in slaap valt op de fiets. Gemaakt van schokabsorberend en vuilafstotend materiaal en gemakkelijk te plaatsen zonder gereedschap.
Yepp Slaaprol Basic
Vermoeiend zo’n fietsrit? Die kleine voorop valt in elk geval soms zomaar in slaap. Leg hem of haar dan maar meteen in de watten. Het kan met de unieke slaaprol voor bij het fietszitje Yepp Mini. Zoals de Basic: schokabsorberend en waterafstotend.
SALE Bobike Stuur met slaaprol
Bobike Stuur met slaaprol
Handige accessoire voor de Bobike CLASSIC, ONE en GO mini, want de piloot in kwestie kan hiermee lekker ‘meesturen’, of in elk geval zijn of haar handjes erop kwijt. Maar deze handlebar heeft nóg een belangrijke functie: een zachte slaaprol.

€32,95 €29,95

Informatie
Yepp Slaaprol Nijntje
Deze unieke slaaprol maakt het relaxt voor zowel uw wegdromende kind als uzelf. Leg hem of haar in de watten met deze waterafstotende, schokabsorberende slaaprol voor bij het voorzitje Yepp Mini. Met afneembare, klassieke knuffel: ons aller Nijntje!
Yepp Slaaprol Yeppy
Deze unieke slaaprol maakt het relaxt voor zowel uw wegdromende kind als uzelf. Leg hem of haar in de watten met deze waterafstotende, schokabsorberende slaaprol voor bij het voorzitje Yepp Mini. Met afneembare knuffel van Yepp: de lieve Yeppy!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1