TIP: Qibbel styling achterzitje

Heeft u het Qibbel basiselement voor het achterzitje? Dan is het nu een kwestie van 'pimpen'. Het sterke fundament (het basiselement) kunt u met een stylingset van Qibbel de look geven die u wenst. U kunt het achterzitje dus een dusdanig uiterlijk geven dat past bij u zelf en/of uw jonge zoon of dochter.

Er zijn veel verschillende stylings mogelijk. Welke het ook wordt, de voetriempjes, armsteunen en waterafstotende bekleding binnen de set zijn perfect op elkaar afgestemd. Op de foto's die wij bij de producten tonen, ziet u hoe de betreffende styling eruitziet op beide kleuren basiselementen van dit achterzitje. Overigens zijn er ook Qibbel stylings voor het voorzitje en stylingsets voor het windscherm!

> U kunt ook kiezen voor een kant en klaar Qibbel fietsstoeltje ToGo.

>TIP!<
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel zelf nog een andere stylingset die uw interesse heeft? Laat het ons weten! U kunt er een kijkje nemen en ons aangeven welke set uw voorkeur heeft, en wij helpen u vervolgens graag. Onze contactgegevens vindt u onderaan op deze website.Lees meer
Filter uw producten


Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Checked Green
Een achterzitje zelf kleur geven? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Checked Green. Een speelse combinatie van vierkanten in bruin en groen.
Qibbel Stylingset Basis Achterzitje
Zélf uw fietsstoeltje achterop vormgeven: het is uniek aan de Qibbel. U kiest een basiselement en selecteert er de gewenste stylingset bij. Er zijn vele kleuren en prints, maar u kunt ook deze basisset nemen met armsteunen en voetriempjes in grijs.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Dots Purple
Een achterzitje zelf kleur geven? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Dots Purple. Top voor eenieder die van paars houdt.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Blossom Roses Coral
Een achterzitje zelf mooi maken? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Blossom Roses Coral. Een fraai bloemenboeket op een roze achtergrond.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Blossom Roses Black
Een achterzitje zelf mooi maken? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Blossom Roses Black. Prachtige bloemen voor een prachtig kinderzitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Checked Red
Een achterzitje zelf kleur geven? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Checked Red. Een speelse combinatie van allerlei vierkanten in het rood.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Dots Brown
Een achterzitje zelf kleur geven? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Dots Brown. Vol met stippen in diverse mooie tinten bruin.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Polka Dot Blauw
Een achterzitje zelf kleur geven? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de blauw/witte Polka Dot Blauw. Met speels en tikkie eigenwijs karakter.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Royal-blue
Een achterzitje zelf mooi maken? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Royal-blue. Een gezellige styling met rustig en eenvoudig, blauw bloemenmotief.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Family-black
Een achterzitje zelf mooi maken? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Family-black. Een gezellige styling in klassiek zwart met wit.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Polka Dot Zwart
Een achterzitje zelf mooi maken? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de zwart/witte Polka Dot Zwart. Met speels, tikkie eigenwijs karakter.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Blossom Roses Blue
Een achterzitje zelf mooi maken? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Blossom Roses Blue. Prachtige bloemen op een blauwe achtergrond.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2