TIP: Qibbel styling windscherm

Heeft u het Qibbel basiselement voor het windscherm? Dan is het nu een kwestie van 'pimpen'. Het fundament kunt u met een stylingset van Qibbel de look geven die u wenst. U kunt het windscherm dus een dusdanig uiterlijk geven dat past bij u zelf en/of uw jonge zoon of dochter. 

Er zijn veel verschillende stylings. Welke het ook wordt, u kunt de styling van het windscherm perfect laten matchen met een styling voor het voorzitje: voor 100% bijpassende voetriempjes, armsteunen en (waterafstotende) bekleding. Zie ook de Qibbel stylings voor het achterzitje!

>TIP!<
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel zelf nog een andere stylingset die uw interesse heeft? Laat het ons weten! U kunt er een kijkje nemen en ons aangeven welke set uw voorkeur heeft, en wij helpen u vervolgens graag. Onze contactgegevens vindt u onderaan op deze website.Lees meer
Filter uw producten


Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Canvas Elements Grey
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze rustig ogende Canvas Elements Grijs, geeft u het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set om de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding mee te verfraaien.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Family-black
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze zwart met witte, gezellige Family-black, geeft u het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set om de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding mee te verfraaien.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Polka Dot Zwart
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze zwart/witte Polka Dot Zwart, geeft u het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set om de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje mee te verfraaien.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Blossom Roses Black
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Blossom Roses Black met een print van prachtige bloemen, krijgt het scherm een fleurig gezicht. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set voor armsteuntjes, voetriempjes en bekleding.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Suzy-black
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Suzy-black met een borduur-achtige, bloemrijke look, krijgt het scherm een klassiek gezicht. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set voor armsteuntjes, voetriempjes en bekleding.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Dots Purple
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Dots Purple vol met stippen in allerlei tinten paars, krijgt het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige stylingset voor armsteuntjes, voetriempjes en bekleding.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Dots Brown
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Dots Brown vol met stippen in allerlei tinten bruin, krijgt het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige stylingset voor armsteuntjes, voetriempjes en bekleding.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Checked Red
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Checked Red met combi van vierkantjes in het rood, geeft u het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige stylingset voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Canvas Elements Bruin
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze rustig ogende Canvas Elements Bruin, geeft u het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set om de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding mee te verfraaien.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Princess Dreams
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze droomset voor meisjes Princess Dreams, geeft u het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set om de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding mee te verfraaien.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Royal-blue
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Royal-blue met rustig bloemenmotief, geeft u het scherm een eigen look. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set om de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding mee te verfraaien.
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Blossom Roses Coral
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Blossom Roses Coral met een print van een fraai bloemenboeket, krijgt het scherm een fris gezicht. Deze styling past 100% bij de gelijknamige set voor armsteuntjes, voetriempjes en bekleding.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2