Urban Iki stylingset achterzitje

De Urban Iki achterzitjes kunt u helemaal naar eigen wens stylen met deze stylingsets. Deze sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met deze verschillende opties bepaalt u dus helemaal zelf hoe het fietsstoeltje eruit komt te zien en kiest u de look die past bij u en uw kind. 

Een Urban Iki stylingset is leuk en handig om uw fietszitje een nieuwe frisse mee look te geven. De set voor het achterzitje wordt geleverd met twee zachte schouderpaddings, twee voetenbandjes en een comfortabel en zacht waterdicht kussen.

Lees meer
Filter uw producten


Urban Iki Stylingset Achterzitje Shinju White
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Shinju White.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Chigusa Green
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Chigusa Green.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Aotake Mint Blue
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Aotake Mint Blue.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Sango Peach
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Sango Peach.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Kinako Beige
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Kinako Beige.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Fuji Blue
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Fuji Blue.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Sakura Pink
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Sakura Pink.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Kurumi Brown
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Kurumi Brown.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Bincho Black
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Bincho Black.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1