Urban Iki stylingset voorzitje

De Urban Iki voorzitjes kunt u helemaal naar eigen wens stylen met deze stylingsets. Deze sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met deze verschillende opties bepaalt u dus helemaal zelf hoe het fietsstoeltje eruit komt te zien en kiest u de look die past bij u en uw kind. 

Een Urban Iki stylingset is leuk en handig om uw fietszitje een nieuwe frisse look mee te geven. De set voor het voorzitje wordt geleverd met twee zachte schouderpaddings, twee voetenbandjes en een comfortabel en zacht waterdicht kussen.

Lees meer
Filter uw producten


Urban Iki Stylingset Voorzitje Aotake Mint Blue
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Aotake Mint Blue .
Urban Iki Stylingset Voorzitje Kinako Beige
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Kinako Beige.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Seat Fuji Blue
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Fuji Blue.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Sakura Pink
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Sakura Pink.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Shinju White
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Shinju White.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Sango Peach
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Sango Peach.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Chigusa Green
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Chigusa Green .
Urban Iki Stylingset Voorzitje Bincho Black
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Bincho Black.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1