Voetsteunen voor fietsstoeltje

Uit oogpunt van comfort doen verschillende eigenschappen van een fietsstoeltje ertoe. Zeker óók de voetsteunen. Voor de nog jonge persoon voor- of achterop is bijna niets zo ongemakkelijk als een gebrek aan een goede plek om de voeten op kwijt te kunnen. Daarom hebben onze fietsstoeltjes per definitie stevige voetsteunen. Deze zijn óók los verkrijgbaar, in meerdere varianten en voor meerdere typen en merken voorzitjes en achterzitjes. Met eigenschappen als wel/niet in klapbaar en met of zonder riempjes.Lees meer
Filter uw productenQibbel Voetsteunen 6+ Junior seat
Deze voetsteunen met stevig mechanisme horen bij het fietsstoeltje 6+ Junior seat. Koopt u dit achterzitje van Hollandse makelij, dan zijn ook de steunen inclusief, maar wilt u de 6+ junior óók op een andere fiets? Bestel dan de voetsteunen los bij.
Bobike Voetsteunen 1110s
Deze voetsteunen voor kindervoeten - Bobike model 1110s - zijn te monteren op de achterbuis/staande achtervork, simpelweg sterk want van geanodiseerd staal en met stevige scharnier, in te klappen, geschikt voor bijna elke fiets (universele steunen) en met
Steco Voetsteun
Heeft u voor uw kind(je) een zadel op stang? Ofwel een fietszitje op het frame tussen (hoofd)zadel en stuur? Dan is deze voetrust de ideale toevoeging. Het maakt ‘meefietsen’ een stuk aangenamer en – niet onbelangrijk – eveneens een stuk veiliger.
Bobike Voetsteunen 1118
Simpelweg goede voetsteunen. Inklapbaar. Met goede grip. Gemaakt van rubber en geanodiseerd staal. Deze voetsteunen van Bobike - model 1118 - zijn universeel te gebruiken. Voor montage op de as.
Bobike Voetsteunen 1119
Deze voetsteunen van Bobike - model 1119 - zijn universeel te gebruiken. U kunt ze monteren op de as. Het zijn simpelweg sterke, goede voetsteunen van geanodiseerd staal. Inklapbaar, dus dat scheelt ruimte. Met goede grip dankzij stevig rubber.
Bobike Verlengstuk voor voetsteun Maxi - zwart
Bestemd om de voetenbakjes van het fietsstoeltje Classic Maxi van Bobike te kunnen aanpassen aan de lengte van de kleine benen van uw kind: deze Bobike verlengset Maxi zwart.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1