Adapter voor fietsstoeltje - bevestiging bagagedrager, framebuis, e-bike

Bekijk hier de adapters voor bij uiteenlopende voorzitjes en achterzitjes op de fiets. Fietsstoeltje.com heeft een groot aanbod aan fietszitjes, die er zijn voor verschillende soorten fietsen. In de meeste gevallen is het bevestigingsmateriaal inbegrepen bij aankoop van het fietsstoeltje. Toch is het om meerdere redenen handig om (ook) apart een adapter voor het fietszitje vóór of achter aan te kunnen schaffen.

Adapters voor bagagedrager, framebevestiging, e-bike en méér
Dit kan het geval zijn als uw bagagedrager niet voldoet, of als u juist liever het achterzitje bevestigt aan het frame. Een adapter kan ook nodig zijn als u een ahead stuurpen heeft, de stuurpen anderszins een afwijkende maat heeft, u het achterzitje wilt kunnen plaatsen op een e-bike, of bijvoorbeeld een onderdeel voor de bevestiging van het fietsstoeltje onverhoopt is kwijtgeraakt.

Een veelvoorkomende reden voor het apart bestellen van een adapter voor het fietsstoeltje, is dat het fietsstoeltje hiermee ook op een tweede fiets is te zetten! Dit kan erg handig zijn, stel dat ook opa en/of oma uw kind(eren) zo nu en dan op zijn of haar eigen fiets vervoert. Helemaal kostenbesparend is het als u en uw partner een fietsstoeltje delen; met een geschikte adapter kunt u het voor- of achterzitje dan altijd snel en gemakkelijk overhevelen op de andere fiets.


Lees meer
Filter uw producten

Bobike Universele montagebeugel voor elke Bobike Mini
Wilt u uw Bobike Mini - het voorzitje - ook op een tweede fiets kunnen zetten? Met deze losse montagebeugel bevestigt u zowel de ONE, de Classic als de Exclusive eenvoudig aan de stuurpen. Zo kunt u ook makkelijk overhevelen naar een andere fiets!
Yepp E-bike adapter
Voor het perfect monteren van de Yepp Maxi Easyfit, het fietszitje voor achterop, is er de Easyfit drager. Deze plaatst u op uw eigen bagagedrager. So far, so good. Maar wat als u het achterzitje op een E-bike wilt? De oplossing: deze E-bike adapter!
Bobike 1P Montage Set – voor Maxi ONE en Maxi Exclusive - compleet
De achterzitjes Bobike Maxi ONE, Exclusive en Exclusive Tour kunt u bevestigen aan de bagagedrager. Maar als de drager ontbreekt of niet voldoet, kunt u het zitje óók nemen in een versie voor montage aan het frame. Daarbij hoort deze 1P montage set.
Yepp Mini Adapter Slim Fit
Wilt u het fietsstoeltje monteren van Yepp voor voorop de fiets – de Mini? Maar heeft de stuurpen niet het benodigde aantal millimeters voor een goede montage? Daarvoor is er deze Yepp Mini adapter slim fit, waaraan óók het windscherm van Yepp past!
Bobike A-Head Adapter Keep ahead
Met deze A-Head adapter kan het fietsstoeltje van Bobike in een paar handelingen ook op een fiets met Ahead balhoofdstel worden gemonteerd. De verstelbare stuurpen blijft daarbij bruikbaar, net als het display of controller van een e-bike.
Yepp Easyfit drager XL
Voor het bevestigen van de Yepp Maxi Easyfit op de bagagedrager, is er naast de reguliere Easyfit drager/adapter ook deze verlengde Easyfit drager XL. Met grote zijbeugels: daarmee is deze grotere variant ideaal voor het vervoeren van een fietstas!
Yepp Easyfit Zwart
Het achterzitje Yepp Maxi Easyfit of de Yepp Junior op uw bagagedrager plaatsen? Deze drager maakt het easy. Door de montage aan de zijkant van de drager is deze adapter ook geschikt voor e-bikes! Keurig afgewerkt met kunststof in de kleur zwart.
Yepp Easyfit Zilver
Deze drager maakt het easy om de Yepp Maxi Easyfit of de Yepp Junior op uw bagagedrager te plaatsen. Door de montage aan de zijkant van de drager is deze adapter ook geschikt voor e-bikes! Met kunststof keurig afgewerkt, in de kleur zilver.
Yepp Mini Ahead Adapter
Voor fietsen met een zogeheten Ahead-stuurpen heeft u deze Yepp Mini Ahead adapter nodig om het voorzitje van Yepp (de Mini) eraan te kunnen bevestigen. Deze Ahead adapter past op gangbare Ahead voorvorken met een diameter van 11/8 inch.
Bobike 1P Montageblok voor Maxi ONE en Maxi Exclusive
De achterzitjes Bobike Maxi ONE en Maxi Exclusive (/Tour) kunt u bevestigen aan de bagagedrager. Maar u kunt deze fietsstoeltjes óók bestellen in een versie voor montage aan het frame. Daarbij hoort o.a. dit losse onderdeel: het 1 Punt montageblok.
Polisport Houder voor framebevestiging 28-40 millimeter
Wilt u bijvoorbeeld de Guppy of Bubbly Maxi van Polisport op de bagagedrager van meerdere fietsen kunnen plaatsen, via montage aan het frame? Dat kan met deze bevestigingsset, voor fietsen voor volwassenen met buisdoorsnede van 28-40 mm.
Qibbel Demper achterzitje voor frame-bevestiging
Deze demper voorkomt doorveren van de beugel framebevestiging op de bagagedrager of accu van een e-bike. In het bijzonder geschikt voor fietsen met ruimte tussen de onderkant van de beugel framebevestiging en bagagedrager van minder dan 10 cm.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2