TIP: Qibbel styling voorzitje

Heeft u het Qibbel basiselement voor het voorzitje? Dan is het nu een kwestie van 'pimpen'. Het sterke fundament (het basiselement) kunt u met een stylingset van Qibbel de look geven die u wenst. U kunt het voorzitje dus een dusdanig uiterlijk geven dat past bij u zelf en/of uw jonge zoon of dochter. Zie ook de Qibbel stylingsets voor het windscherm en stylings voor het achterzitje!

Er zijn veel verschillende stylings mogelijk, onder meer voor het voorzitje. Welke het ook wordt, de voetriempjes, armsteunen en waterafstotende bekleding binnen de set zijn vloeiend op elkaar afgestemd. Op de foto's die wij bij de producten tonen, ziet u hoe de betreffende styling eruitziet op beide kleuren basiselementen van dit voorzitje.

> U kunt ook kiezen voor een kant en klaar Qibbel fietsstoeltje ToGo.

>TIP!<
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel zelf nog een andere stylingset die uw interesse heeft? Laat het ons weten! U kunt er een kijkje nemen en ons aangeven welke set uw voorkeur heeft, en wij helpen u vervolgens graag. Onze contactgegevens vindt u onderaan op deze website.



Lees meer
Filter uw producten


Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Polka Dot Zwart
Om blij van te worden! Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Polka Dot Zwart. Met deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding in zwart/wit, met speels, wat eigenwijs karakter, maken jullie op het voorzitje de blits.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Blossom Roses Black
Stylen is hip! En Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Blossom Roses Black speciaal voor het voorzitje. Deze set armsteuntjes, voetriempjes en bekleding hebben een print van prachtige bloemen, voor een prachtig kinderzitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Suzy-black
Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Suzy-black. Deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding hebben een design van een borduur-achtige, bloemrijke sfeer. Voor een klassiek, tegelijk modern uiterlijk.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Checked Green
Om blij van te worden! Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Checked Green. Deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding krijgen met een speelse combi van vierkanten in bruin en groen een fraaie finishing touch.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Family-black
Stylen is hip! En Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Family-black speciaal voor het voorzitje. Met deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding met gezellige styling in klassiek zwart met wit, komen ouder en kind leuk voor de dag.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Uni-black
Om blij van te worden! Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Uni-black. Met deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding in strak, gaaf zwart, komen ouder en kind netjes voor de dag.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Polka Dot Red
Om blij van te worden! Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Polka Dot Red. Met deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding in rood/wit, met speels, ietwat eigenwijs karakter, maken jullie op het voorzitje de blits.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Dots Purple
Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Dots Purple. Deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding staan vol met stippen in diverse tinten paars. Net even anders, top voor eenieder die de kleur paars wel kan waarderen.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Checked Red
Om blij van te worden! Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Checked Red. Deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding krijgen met een speelse combinatie van allerlei vierkanten in het rood een fraaie finishing touch.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Canvas Elements Bruin
Om blij van te worden! Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Canvas Elements Bruin. Met deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding in rustige, natuurlijke kleur bruin op canvas, oog het plaatje keurig en mooi.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Polka Dot Blauw
Om blij van te worden! Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Polka Dot Blauw. Met deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding in blauw/wit, met speels, wat eigenwijs karakter, staan ouder en kind er goed op.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Blossom Roses Coral
Stylen is hip! En Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Blossom Roses Coral speciaal voor het voorzitje. Deze set armsteuntjes, voetriempjes en bekleding heeft een print van een fraai bloemenboeket op een roze achtergrond.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2