Fietsstoeltjes voor achterop de fiets - de Maxi - achterzitjes in vele kleuren en kenmerken!

Een zitje achterop de fiets is doorgaans geschikt voor kinderen die al ietsje ouder en zwaarder zijn. Zeker vanaf 15 kilogram (wat qua leeftijd overeenkomt met zo’n 3 jaar en ouder) kan uw zoon of dochter doorgaans het beste plaatsnemen in een fietszitje achterop. Maar het kan ook al eerder, bijvoorbeeld wanneer zich een jonger zusje of broertje aandient die haar of zijn plek opeist in het fietsstoeltje aan de voorzijde.

Een fietszitje achter wordt bij de meeste merken ook wel Maxi genoemd. Als u die term in de beschrijving van het fietsstoeltje ziet, weet u dus dat het gaat om een achterstoeltje. Ziet u ‘Mini’ staan, dan betreft het een voorzitje. Fietsstoeltje.com heeft uiteraard beide in huis, in verschillende varianten. De meeste achterzitjes zijn er voor kinderen tot een jaar of 6. Daarna fietst uw zoon of dochter doorgaans zelf. Wil uw kind van 6 jaar of ouder nog wel achterop mee de fiets? Zie dan de junior seats

Veilige achterzitjes van diverse merken
Net als bij de voorzitjes, geldt ook voor alle achterstoeltjes dat ze stuk voor stuk veel veiligheid bieden. Ze voldoen aan de gestelde Europese veiligheidsnormen en bevatten vaak details die de veiligheid nog meer vergroten (zoals een kindvriendelijke 5-puntsgordel). In ons assortiment vindt u onder andere achterstoeltjes van topmerken als Urban Iki, Yepp en Bobike maar ook van het betaalbare Polisport. Kortom, voor ieder wat wils! 

Oog voor detail
De meeste zitjes voor achterop de fiets zijn handig aan te passen aan de lengte van uw kind. Zo zijn de gordels en voetsteunen meestal in lengte verstelbaar. Oog voor detail ziet u bij elk achterzitje terug in de comfortabele zittingen, de kwaliteit van het materiaal, de spaakbescherming en de gemakkelijke montage. In de productomschrijvingen vindt u een duidelijke toelichting, zodat u goed kunt inschatten of het fietszitje van uw keuze aan uw wensen voldoet.

Bevestiging achterzitje
U heeft bij een achterstoeltje de keuze uit bevestiging op de bagagedrager en aan de zadelbuis. Welke bevestigingsmethode u kiest, hangt af van uw fiets en uw persoonlijke voorkeur. Hieronder ziet u heel handig al onze achterzitjes bij elkaar. Neem gerust eens een kijkje! 

 

 

Lees meer
Filter uw productenYepp Maxi White Easyfit
Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, geïntegreerd slot. Alvast zomaar enkele topeigenschappen voor een achterzitje! Deze Yepp Maxi betreft de variant in wit, met Easyfit montage.
Bobike Exclusive Maxi – bagagedrager BD – Safari Chic
‘Exclusief’ houdt bij dit chique, safari-kleurige achterzitje het nodige in. Qua uiterlijk: stijlvol. Veiligheid: dubbelwandig zitje, spaakafscherming en méér. Comfort: o.a. Click & Go, unieke gordel, geïntegreerd cijferslot en zacht kussentje.
Bobike ONE Maxi Coffee Brown – bagagedrager BD
Nederland fietsland: de hippe, slanke Bobike ONE van vaderlands ontwerp past in de lage landen als gegoten. Dit (koffiebruine) stoeltje voor kids tot 22 kilo zit fijn. Met zachte schouderriem, Click & Go, verstelbare voetsteunen en veel veiligheid.
Bobike ONE Maxi 1P Bahama Blue - frame
De Bobike ONE met zijn hippe, slanke uiterlijk van vaderlands ontwerp past ons kikkerlandje als gegoten. Dit (bahama-blauwe) fietsstoeltje voor kinderen tot 22 kilo heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en frame montage.
Bobike GO Achterzitje Marshmallow Mint frame bevestiging
Voor de beste herinneringen: vader, moeder, opa, oma met (klein)kind achterop. In een slank Bobike achterzitje GO, zoals de verleidelijke Marshmallow Mint. Dit fietszitje is met frame bevestiging, extra hoofdbescherming en verstevigde dubbelwand.
Urban Iki Rear seat Koge Brown - Bincho Black
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Koge Brown met Bincho Black combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Polisport Bubbly achterzitje CFS drager cream/denim
Stijlvol. En met diverse extra aandachtspunten voor comfort en veiligheid. Voor deze prijs! Typisch Polisport, dat met de Bubbly CFS een fietszitje voor achterop heeft gemaakt dat zonder gereedschap past op fiets en e-bike. Zoals deze in crème met denim.
Yepp Achterzitje Nexxt Maxi Vibrant Orange
Een lichtgewicht fietsstoeltje van Yepp. De Nexxt Maxi is stevig, veilig, comfortabel en te monteren zonder gereedschap. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar.

€109,95

Informatie
Qibbel Achterzitje Air White Smoke - framebevestiging
Geen bagagedrager? Geen probleem! Dit Qibbel Air achterzitje is voor aan het frame. Dit lichtste fietstoeltje van Nederland heeft een stijlvol, uniek & ergonomisch design en biedt voldoende veiligheid en zitcomfort. Voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar.

€109,95

Informatie
Yepp Achterzitje Nexxt Maxi Momentum Grey
Een lichtgewicht fietsstoeltje van Yepp. De Nexxt Maxi is stevig, veilig, comfortabel en te monteren zonder gereedschap. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar.

€109,95

Informatie
Yepp Achterzitje Nexxt Maxi Aquamarine Blauw
Een lichtgewicht fietsstoeltje van Yepp. De Nexxt Maxi is stevig, veilig, comfortabel en te monteren zonder gereedschap. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar.

€109,95

Informatie
Bobike Exclusive Maxi – bagagedrager BD – Denim Deluxe
‘Exclusief’ houdt bij dit chique, jeans-kleurige achterzitje het nodige in. Qua uiterlijk: stijlvol. Veiligheid: dubbelwandig zitje, spaakafscherming en méér. Comfort: o.a. Click & Go, unieke gordel, geïntegreerd cijferslot en zacht kussentje.
*Incl. btw
Pagina 5 van 9