Alle fietsstoeltjes - voorzitjes en achterzitjes - mini en maxi - tal van accessoires kinderfietsen - en méér!

Fietsstoeltje.com zorgt dat er iets te kiezen valt, als het gaat om fietszitjes vóór en fietszitjes achterop de fiets. Voor elk budget is er wel een merk met passend fietsstoeltjes, en elk merk heeft weer diverse soorten en kleuren aan kinderzitjes in het assortiment. Al onze fietszitjes zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo vindt u bij ons fietszitjes van topmerken als Yepp, Bobike en Qibbel. Alle fietsstoeltjes en bijbehorende onderdelen en accessoires zijn overzichtelijk verenigd in deze gespecialiseerde webshop.

De beste en veiligste voorzitjes
Uiteraard kunt u op Fietsstoeltje.com terecht voor zowel zitjes voorop de fiets als zitjes achterop de fiets. Een voorzitje (ook wel de Mini genoemd) is doorgaans geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden tot een jaar of 3. Het voordeel van een voorzitje is dat u uw kind goed in de gaten kunt houden tijdens het fietsen. Al al onze voorzitjes voldoen aan de gestelde Europese veiligheidsnormen en zijn eenvoudig aan de stuurpen van uw fiets te bevestigen. 

Stijlvolle en veilige achterzitjes
Een achterzitje (ook wel de Maxi genoemd) koopt u als uw kind al ietsjes ouder is. Doorgaans wordt een leeftijdsgrens van ongeveer 3 jaar aangehouden. Achterzitjes zijn er met bevestiging op de bagagedrager en aan het frame. Welke bevestigingsmethode u kiest, hangt af van uw fiets en uw persoonlijke voorkeur. Onze achterzitjes zijn stijlvol ontworpen met zitcomfort en veiligheid hoog in het vaandel. Zo kan uw zoon of dochter met een gerust hart mee op de fiets.

Breidt uw fietszitje uit met handige accessoires
Op Fietsstoeltje.com bieden we uiteraard ook een aantal accessoires aan die passen bij de fietsstoeltjes. Onmisbaar bij een voorzitje bijvoorbeeld, is een windscherm. Maar ook slaaprol kan heel handig zijn. Neem dus gerust eens een kijkje bij de accessoires om te zien of er wat voor u bij zit! 

Fietsstoeltje.com: ook voor kinderfietsaccessoires
Fietsstoeltje.com staat óók vol kinderfietsaccessoires. Deze maken het fietsen met een kind én leuker én veiliger én in veel gevallen flink wat aangenamer. Daar draagt ook ons ‘walhalla’ aan kinderhelmen aan bij. U en uw kind kunnen al na één bezoek aan deze kinderfietssite opgewekt op weg!

Op zoek naar informatie? Zie onze kennisbank!
Zie voor meer informatie over bijvoorbeeld de bevestiging van een fietszitje of de keuze voor een fietszitje onze Kennisbank. Deze wordt regelmatig geüpdatet met relevante artikelen en informatiepagina's. U vindt hier bijvoorbeeld informatie over de keuze voor een fietsstoeltje voor op de e-bike

 

Lees meer
Filter uw producten
Yepp Junior Easyfit Silver
Kwaliteit voor kinderen die ietsje ouder zijn, zelf al kunnen fietsen, maar toch nog graag en regelmatig bij u achterop plaatsnemen? De Yepp Junior! Veilig en wel. Een fietsstoeltje met comfortabele, zachte zit. Stoer, robuust en strak vormgegeven.
Bobike Junior Classic Urban Black
Een slimme uitvinding. U heeft een multifunctionele bagagedrager óf een comfortabel achterzitje voor uw kind in de leeftijd tot 10 jaar (/35 kilo). Ingeklapt dan wel uitgeklapt, deze Bobike Junior Classic doet eigenlijk altijd wel dienst!
SALE Yepp Maxi Black Zadelbuis
Yepp Maxi Black Zadelbuis
Een topper onder de achterzitjes: de Yepp Maxi Black, voor aan de zadelbuis. Sleutelwoorden? Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, handige bevestiging en met geïntegreerd slot!

€135,95 €114,95

Informatie
Zadel op Stang Nummer 4
Er gaat niets boven een Zadel op Stang, zeggen ze in Groningen. En ver daarbuiten. Dit extra zadeltje voor kinderen tot ongeveer 7 jaar – met stalen voetensteun en ruggensteun – is er voor damesfietsen met enkele aluminium buis: Model nummer 4.
SALE Bobike ONE Mini Chocolate Brown
Bobike ONE Mini Chocolate Brown
Een nieuw ontworpen fietszitje, slank en hip: de Bobike ONE Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige stoeltje is dubbelwandig, waterafstotend en kleurvast (en behoudt zijn schoonheid). Lees verder, over onder meer het comfort!

€69,95 €56,95

Informatie
Qibbel 6+ Junior seat compleet
Een geheel eigen stijl hebben de fietsstoeltjes van Qibbel. Dit achterzitje is gemaakt voor kinderen van 6 tot 10 jaar en kan 35 kilo lichaamsgewicht aan. Een leuke kinderstoel met onder meer veiligheidsgordel en verstel- en inklapbare voetsteunen!
Yepp Junior Budget Silver
Bij kinderen die ietsje ouder zijn, hoort een stoel met specifieke eigenschappen. De buitengewoon sterke Yepp Junior (zoals de Silver) biedt 6- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid, Comfort met een zachte C, robuustheid en een dosis stoere elementen.
SALE Qibbel Achterzitje Air Bagagedrager Zwart-bruin
Qibbel Achterzitje Air Bagagedrager Zwart-bruin
Het Qibbel Air achterzitje is het lichtste fietstoeltje van Nederland. Het zitje heeft een stijlvol, uniek en ergonomisch design en biedt voldoende veiligheid en zitcomfort. Voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar. Ook geschikt voor veel e-bikes!

€89,95 €79,95

Informatie
Yepp Maxi Black Easyfit
Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, geïntegreerd slot. Alvast enkele eigenschappen van dit achterzitje! Deze Yepp Maxi betreft de variant in zwart, met Easyfit montage.
Yepp Junior Budget Black
Bij kinderen die al ietsje ouder zijn, hoort een stoel met specifieke eigenschappen. De buitengewoon sterke Yepp Junior biedt voor 6- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid, Comfort met een zachte C, robuustheid en een dosis stoere elementen.
Bobike ONE Maxi 1P Urban Black - frame
De Bobike ONE met zijn hippe, slanke uiterlijk van vaderlands ontwerp past ons kikkerlandje als gegoten. Dit (zwarte) fietsstoeltje voor kinderen tot 22 kilo heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en frame montagesysteem.
Yepp Junior Easyfit Black
De Yepp Junior: kwaliteit voor kinderen die ietsje ouder zijn, zelf al kunnen fietsen, maar toch nog graag en regelmatig bij u achterop plaatsnemen. Veilig en wel. Een fietsstoeltje met comfortabele, zachte zit. Strak vormgegeven. Stoer en robuust.
*Incl. btw
Pagina 1 van 14