Dit zijn onze bestverkochte fietsstoeltjes!

  • Geplaatst op
Dit zijn onze bestverkochte fietsstoeltjes!

Fietsstoeltje nodig? Zie onze best verkochte fietszitjes voor voor- en achterop de fiets!

Bent u op zoek naar een fietsstoeltje maar weet u niet goed welk zitje u moet kiezen? Dan kan het handig zijn om te weten welke fietszitjes in onze shop goed verkopen. Immers, als andere klanten over een bepaald zitje tevreden zijn, bent u dan wellicht ook. Daarom hebben we hieronder drie van onze populairste fietsstoeltjes op een rijtje gezet. Het gaat om een voorzitje, achterzitje en een fietszitje voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

 

1. Urban Iki Front seat Bincho Black - Kurumi Brown
Elegant, uniek, compact, verfijnd én veilig. Dat zijn zomaar een paar termen die de fietsstoeltjes van Urban Iki omschrijven. De fietszitjes van dit merk zijn een perfecte combinatie van Hollandse nuchterheid en Japans design. Zo is dit voorzitje stijlvol en ergonomisch vormgegeven, met oog voor comfort, zonder in te leveren op kwaliteit. Uiteraard scoort het stoeltje ook hoog op veiligheid. Zo is het Urban Iki voorzitje voorzien van een vijf-puntsgordel en verstelbare voetsteuntjes.

 

Urban Iki Front seat Bincho Black - Kurumi Brown

 

2. Polisport Bubbly Maxi
De Polisport Bubbly Maxi is een degelijk en betrouwbaar achterzitje voor een gunstige prijs. Ideaal voor ieder die een stoeltje zoekt zonder al te veel poespas en daarbij liever niet teveel betaalt. Uiteraard kunt u bij deze Bubbly rekenen op voldoende veiligheid en comfort. Zo is het fietszitje goedgekeurd volgens de Europese norm EN 14344. Verder is het stoeltje voorzien van spaakbeschermingsplaten, zodat de voetjes van uw kind niet tussen de spaken kunnen komen. Het stoeltje heeft een prettige zit en is eenvoudig te monteren.

 

Polisport Bubbly Maxi +FF frame zwart/donkergrijs

 

3. Yepp Junior Budget Black 6+
Ook een kind dat al iets ouder is, wil af en toe nog bij papa of mama mee kunnen achterop de fiets. U heeft dan een speciaal fietsstoeltje nodig. De Yepp Junior Budget Black is geschikt voor 6- tot 10-jarigen. Het stoeltje heeft een comfortabele, zachte zit en is strak vormgegeven. De bijgeleverde voetsteunen kunt u inklappen. Ook is de Yepp Junior voorzien van een gordel, voor extra veiligheid onderweg. Een leuk extraatje is het geïntegreerde slot, dat het stoeltje uit grijpgrage handen houdt.

 

Yepp Junior Budget Black