Nieuw: Qibbel Air – het lichtste fietsstoeltje van Nederland

  • Geplaatst op
Nieuw: Qibbel Air – het lichtste fietsstoeltje van Nederland

Nieuw op Fietsstoeltje.com: de Qibbel Air – het lichtste achterzitje van Nederland. De Qibbel Air heeft een uniek en innovatief design en zeer comfortabele zit.

Een fietsstoeltje dat zowel scoort op looks en design als op veiligheid en comfort; dat is de Qibbel Air. Bij het ontwerpen van dit innovatieve achterzitje is rekening gehouden met u als ouder én met uw kleintje. Het fietszitje met mesh achterkant is dan ook niet voor niets genomineerd voor de Baby Innovation Award. Qibbel Air achterstoeltjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden tot en met 6 jaar.


Veiligheid is bij de Qibbel Air gewaarborgd
Net als bij de andere fietsstoeltjes van Qibbel, staat veiligheid voorop. Zo is ook het Qibbel Air achterzitje voorzien van het Europese veiligheidskeurmerk EN 14344. De verstelbare vijfpuntsgordel zorgt ervoor dat uw kindje goed vastzit. De gordel is bovendien alleen open te maken als u tegelijkertijd alle gespjes indrukt, wat het losmaken door kinderhandjes bemoeilijkt. Het zitje is verder voorzien van verstelbare voetsteunen, uitgerust met spaakbeschermers.


Zitcomfort in combinatie met innovatief design
De rugleuning van dit hippe achterzitje is bespannen met mesh, een slijtvast en ventilerend materiaal. Deze stof wordt ook veel gebruikt in rugzakken en bureaustoelen. Mesh zorgt behalve voor ventilatie ook voor voldoende zitcomfort. Bovendien geeft deze stof het zitje een stoere, unieke en stijlvolle uitstraling. De Air is in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar.

 

                     Qibbel Achterzitje Air Bagagedrager Turquoise                                                 Qibbel Achterzitje Air Bagagedrager Turquoise                                        


Zeer eenvoudig op de bagagedrager te monteren
U bevestigt de Qibbel Air in een handomdraai achterop de fiets, zonder dat u hier gereedschap voor nodig heeft. Nadat u het zitje op de bagagedrager geplaatst heeft, kunt u deze eenvoudig vastklemmen door middel van het draaiwieltje. Dit wieltje werkt alleen als u de ontgrendeling losmaakt. Uw kindje kan dus nooit onderweg zelf het zitje losdraaien. De simpele bevestigingsmethode maakt het ook goed mogelijk om het stoeltje van de bagagedrager af te nemen en desgewenst op een andere fiets te plaatsen (bijvoorbeeld die van papa, opa of oma).


De Qibbel Air is ook geschikt voor e-bikes!
Wilt u het Qibbel Air achterzitje bevestigen op uw e-bike? Dat kan, mits uw bagagedrager niet te breed is (11-17 cm) en er genoeg ruimte zit tussen de accu en de bagagedrager. U dient het stoeltje immers op de bagagedrager vast te klemmen en daar is ruimte voor nodig. We raden u dus aan om even goed te kijken of uw bagagedrager geschikt is.


>> Nieuwsgierig geworden? Bekijk de Qibbel Air achterzitjes!