Nieuw: de Yepp Nexxt fietsstoeltjes

  • Geplaatst op
Nieuw: de Yepp Nexxt fietsstoeltjes

Veilig, comfortabel en vederlicht- dat is het motto van de Yepp Nexxt fietszitjes. In dit artikel leest u meer over dit prijswinnende fietsstoeltje voor voor- en achterop de fiets.

De fietsstoeltjes van Yepp zijn al jarenlang een begrip in Nederland. Sinds jaar en dag produceert Yepp kwalitatief hoogwaardige voor- en achterzitjes zodat u uw kindje op veilige wijze mee kunt nemen op de fiets. De bekendste zitjes, de Yepp Mini en de Yepp Maxi, hebben nu een opvolger: de Yepp Nexxt. Dit fietszitje won al verschillende prijzen en dat is niet voor niets. Het stijlvolle ontwerp in combinatie met de nodige comfort maakt het zitje bijzonder geschikt voor het vervoeren van uw zoon of dochter. Zowel de voor- en achterzitjes zijn EN-14344 gecertificeerd en voldoen aan de belangrijkste Europese veiligheidsnormen.

 

De Yepp Nexxt Mini: voor voorop de fiets
De bijzondere eigenschappen van de Yepp Nexxt komen meteen al naar voren als we kijken naar de Mini, het stoeltje voor aan de stuurpen. De Yepp Nexxt Mini is namelijk door middel van een universeel montagesysteem eenvoudig aan de stuurpen te bevestigen. Uw kind geniet onderweg van optimaal zitcomfort dankzij de zachte en schokabsorberende zitting. De 5-puntsgordel met handige magneetsluiting zorgt voor extra veiligheid. Zowel de gordels als de voetsteuntjes zijn in lengte verstelbaar en groeien dus met uw kind mee. Onderweg kan uw zoon of dochter heel handig het stuurtje vasthouden. Hier kunt u bijvoorbeeld ook een slaaprol op bevestigen. 

Yepp Voorzitje Nexxt Mini Momentum Grey


De Yepp Nexxt Maxi: voor achterop de fiets
De Nexxt Maxi voor achterop de fiets heeft veel dezelfde bijzondere eigenschappen als het voorzitje. Ook het zitje voor achterop is voorzien van een kindvriendelijke 5-puntsgordel met magnetische sluiting en ook bij de Maxi zijn de voetenbankjes en gordels in lengte te verstellen. Daarnaast beschikt het achterzitje over spaakbescherming en een reflector. Om de Yepp Nexxt Maxi te monteren heeft u geen accessoires nodig. U bevestigt het achterzitje simpelweg door middel van het handige klemsysteem op uw bagagedrager. Let wel op de breedte en het maximale draaggewicht van uw drager.

 

Yepp Achterzitje Nexxt Maxi Aquamarine blauw


Samengevat kunt u bij de Yepp Nexxt fietsstoeltjes rekenen op:

*stevig, licht en ergonomisch design

*comfortabel stoeltje met schokabsorberende zitting

*eenvoudige (de)montage dankzij de universele adapter

*veiligheid volgens de gestelde Europese richtlijnen

*innovatieve extra’s zoals de magnetische 5-puntsgordel

*slim ontwerp dankzij verstelbare voetsteunen en gordel

 

>>> Benieuwd naar de Yepp Nexxt fietszitjes? U vindt ze hier