Qibbel Air: vederlicht & prijswinnend!

  • Geplaatst op
Qibbel Air: vederlicht & prijswinnend!

Qibbel Air - vederlicht fietsstoeltje voor achterop - vergaart roem met de Baby Innovation Award! In de categorie mobility was het raak voor dit nieuwe fietsstoeltje, bij het begin van de Negenmaandenbeurs 2019.

De onderscheiding van de nieuwe Qibbel Air is te danken aan diverse moderne eigenschappen. Ten eerste: het achterstoeltje heeft als gezegd een superlicht gewicht, namelijk van 2,5 kilo. Lichter is in Nederland niet te verkrijgen. Ten tweede: de hoge rugleuning met mesh-bespanning, ofwel een netbespanning. Dit zorgt behalve voor comfort - ook op warme dagen - voor een goede ondersteuning van de rug. Ten derde: de veilige vijfpuntsgordel. Het stoeltje voldoet vanzelfsprekend volledig aan het EN 14344-keurmerk. En ten vierde: de opvallend eenvoudige, universele montage. 

Daarnaast is de Qibbel Air duurzaam: de materialen gaan lang mee, zodat het stoeltje jarenlang intensief gebruikt kan worden. Verder valt de prijs-kwaliteitverhouding op, zoals te zien is op Fietsstoeltje.com, partner van Qibbel. En natuurlijk het ergonomisch, zeer hedendaagse design.

Kortom, de belangrijkste onderscheidende eigenschappen van de Qibbel Air zijn:


- Superlicht; lichter kan voor een achterstoeltje niet

- Sterk ondersteunende rugleuning; ook comfortabel bij warme dagen

- 5-Puntsgordel en andere EN-14344 veiligheidseigenschappen

- Opvallend makkelijke montage

- Duurzame materialen

- Gunstige verhouding prijs-kwaliteit

- Fraai design, helemaal van nu!

 

Qibbel Air kopen en info


Vakjury én online stemmen

Behalve de vakjury en de zogeheten Mama Jurydag zorgden ook de online stemmen van particuliere gebruikers ervoor dat de Qibbel Air uit de bus kwam met predicaat 'meest innovatief'. De prijswinnaars worden voor 50% bepaald door de stemmen van de vakjury, voor een kwart door de online stemmen en voor het andere kwart door de stemmers van Mama Jurydag.


Qibbel Air: achterstoeltje voor leeftijd vanaf 9 maanden

De Qibbel Air is pas recent te koop. Het fietszitje is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 9 maanden tot 6 jaar, hetgeen ongeveer overeenkomt met een lichaamsgewicht van 9 tot 22 kilogram.