Crazy Safety

Dit Deense merk weet als geen ander hoe je een product dat in eerste instantie gericht is op veiligheid, ook aantrekkelijk maakt. Veiligheid kan wel degelijk cool zijn, is dan ook de filosofie van Crazy Safety en geestelijk vader Zdenko Oliver Santini, die het design heeft verzorgd van de vele kleurrijke helmen. 

De Crazy Safety helmen zijn niet alleen leuk om te zien, ze bieden ook voldoende bescherming in het verkeer. Niet alleen de eigenschappen van de helm zelf dragen bij aan de veiligheid, ook het unieke ontwerp zorgt voor een extra stukje zichtbaarheid - en dus veiligheid - op de weg. 

Ultiem draaggemak in een vrolijk jasje
De helmen van Crazy Safety zijn licht qua gewicht wat zorgt voor ultiem draaggemak. Bovendien houdt deze lichtgewicht constructie het kinderhoofd koel. Dit maakt de helmen dus prima geschikt voor allerlei fietsavonturen. 

Veiligheid voorop
Uiteraard staat bij een kinderhelm veiligheid altijd op nummer één. Ook bij Crazy Safety is dat het geval. De helmen mogen dan licht zijn, bij een val- of slippartij in het verkeer doen ze wat ze moeten doen: uw kind behoeden voor onnodig letsel. De verstelbare binnenring zorgt ervoor dat de helm precies is af te stellen op het hoofd van uw kind waardoor de helm niet af kan glijden. Ook dit zorgt voor extra veiligheid. 

Dierenvriendjes
De helmen van Crazy Safety zijn uitgevoerd met dierenontwerp, zodat uw kind altijd een beste vriend heeft om het fietsplezier mee te delen. De helmen zijn extra leuk omdat ze 3D zijn. Zo hebben sommig helmen oortjes, vinnen of tanden. Dit maakt de helmen van Crazy Safety uniek.  

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1