Hooodie

Heeft u wel eens gedacht aan een alternatief voor een fietszitje achterop de fiets? Dan zit u bij het merk Hooodie goed. Hooodie heeft onder andere een aantal leuke kussentjes (Cushies) voor op de bagagedrager in het assortiment, zodat uw kind comfortabel mee kan achterop de fiets. 

Een fietstochtje is extra aangenaam met het nodige gemak en comfort. Eigentijdse fietsaccessoires die daarvoor zorgen, komen vaak uit de koker van Hooodie. Een goed voorbeeld hiervan is de Cushie. Cushies zijn hippe, comfortabele, waterafstotende en afneembare kussentjes voor op de bagagedrager.

Een fietskussentje als alternatief voor een fietszitje
Cushies zijn verkrijgbaar in een gewoon en extra dik formaat en gemakkelijk uit te breiden met een bijpassende rugsteun. Met een Cushie kan ook een iets ouder kind nog prima mee achterop de fiets. Een Cushie is daarmee een leuk alternatief voor de al bestaande en duurdere kinderzitjes. 

Hooodie voor op elke fiets
Fietsstoeltje.com heeft Cushies in meerdere kleuren en prints. Net als de andere producten van Hooodie zijn deze erg makkelijk in gebruik en geschikt voor op zo goed als iedere fiets. In het assortiment van Hooodie vindt u ook zadeldekjes en afdekhoezen voor uw fietskrat of - mand. Zie hiervoor onze andere webshop Fietsparadijs.com.Lees meer
Filter uw productenHooodie Rugleuning Zwart
Gemak en veiligheid voor uw kind achterop, voor maar een paar euro? Een mooi alternatief voor het traditionele fietsstoeltje: een inklapbare rugsteun, zoals deze in het zwart, samen met een zacht kussentje voor op de bagagedrager!
Hooodie Big Cushie Black Solid
Een fietskussen is niet duur, maar het zitcomfort op de bagagedrager maakt verschil van dag en nacht. Uw zoon, dochter of ieder ander achterop zal er blij mee zijn. Dit hippe, zwarte kussentje van Hooodie oogt strak en zit met gespen goed vast.
Hooodie Rugleuning Silver Solid
Een mooi alternatief voor het traditionele fietsstoeltje? Voor maar weinig euro? En toch extra comfort en veiligheid? Denk dan eens aan deze optie: een inklapbare rugleuning, zoals deze Silver Solid, samen met een zacht kussentje op de bagagedrager!
Hooodie Big Cushie Stars
'Spring maar achterop bij mij. Achterop mijn fiets'. U zegt het met een glimlach, wetende dat met deze Big Cushie (8 cm dik!) uw vriend, vriendin, zoon of dochter comfortabel plaatsneemt. Een waterafstotend fietskussen, vast aan de bagagedrager!
Hooodie Cushie Black Solid
Een fietskussentje is altijd handig om bij de hand te hebben. Bijvoorbeeld als goedkoop alternatief voor een fietsstoeltje. Deze zwarte Hooodie Cushie van zacht, waterafstotend nylon maakt het voor jongens en meisjes comfortabel bij u achterop.
Hooodie Big Cushie Jeans
Ga je mee? Degene die u mee achterop de bagagedrager vraagt, springt geheid snel aan boord. De Hooodie Big Cushie is namelijk 8 centimeter dik en dus behoorlijk zacht. Voor een mooie prijs heeft u een comfortabel alternatief voor het fietszitje.
Hooodie Rugleuning Colored Triangles
Geef uw kind voor een lage prijs comfort achterop de fiets. In plaats van een fietszitje kunt u kiezen voor een zacht kussentje voor op de bagagedrager, samen met deze opvallende, inklapbare kinderrugsteun van Hooodie. Zo gemonteerd, leuke print!
Hooodie Cushie PTT
Maak het in één klap comfortabel voor iemand om bij u achterop de fiets te zitten! Duur hoeft het niet te zijn. Dit leuke, moderne, waterafstotende fietskussen van Hooodie in ouderwetse PTT-look is een goedkoop, leuk alternatief voor een fietszitje.
Hooodie Rugleuning Jeans
Gemak en veiligheid voor uw kind achterop, voor maar een paar euro? Een mooi alternatief voor het traditionele fietsstoeltje is deze: een inklapbare rugsteun, zoals bijgaande met Jeans-print, samen met een zacht kussentje voor op de bagagedrager!
Hooodie Big Cushie PTT
'Spring maar achterop bij mij. Achterop mijn fiets'. U zegt het met een glimlach, wetende dat op deze Big Cushie (8 cm dik!) uw metgezel comfortabel plaatsneemt. Een waterafstotend en vriendelijk geprijsd fietskussentje, in ouderwetse PTT-look.
Hooodie Cushie Tulips Red
Meerdere vliegen in één klap: met dit bagagekussentje geeft u uw passagier achterop een fijne zit, en de fiets een fleurig aanzien. Voor een prijsje dat net zo zacht is als de cushie zelf. Waterafstotend en makkelijk te bevestigen bovendien.
Hooodie Big Cushie Colored Triangles
'Spring maar achterop bij mij. Achterop mijn fiets'. U zegt het met een glimlach, wetende dat op deze Big Cushie (8 cm dik!) uw metgezel comfortabel plaatsneemt. Een kleurig waterafstotend en vriendelijk geprijsd fietskussentje.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2