Qibbel

Qibbel is onderdeel van geestesvader Widek B.V., dat al sinds de oprichting in 1936 een uitgebreid assortiment fietsonderdelen en -accessoires op de markt brengt. Tegenwoordig is Widek een grote aanbieder van accessoires voor op de (kinder)fiets. U vindt in het assortiment van Widek onder andere fietsbellen, kinderhelmen, fietsmandjes en poppenzitjes. Zie hiervoor ook onze andere webshop Fietsparadijs.com

Voor wat betreft de fietszitjes heeft Widek met de productlijn Qibbel een uniek concept: u kunt namelijk eenvoudig uw eigen zitje samenstellen door deze te stylen met één van de vele stylingsets. Zo zorgt u voor een unieke look op de fiets. U vindt hieronder meer informatie over hoe het stylen van een fietszitje in zijn werk gaat. 

Uw eigen fietsstoeltje stylen
Voor zowel voorop als achterop de fiets is er een Qibbel basiselement fietszitje verkrijgbaar dat u naar eigen wens kunt stylen. Dit basiselement fietsstoeltje is verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. U kiest dus allereerst uw basiselement. Vervolgens kunt u dit basiselement uitbreiden met één van de stylingsets. Heeft u zowel een voor- als achterzitje nodig? U kunt u er dan voor kiezen om voor beide zitjes dezelfde styling aan te schaffen. 

Qibbel Voorzitje Basiselement - Wit - Om zelf te stylen!                                      Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Blossom Roses Coral

Zelf uw windscherm stylen
Ook de windschermen voor bij de voorzitjes zijn af te stylen met een stylingset. En het leuke is dat de stylingsets voor de winschermen matchen bij die van de voor- en achterzitjes. Zo creëert u eenvoudig een uniforme look op de fiets. 

Qibbel achterzitje 6+ Junior
De te stylen fietszitjes zijn geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar. Naast de zitjes voor kinderen tot en met 6 jaar, heeft Qibbel ook een zitje voor iets oudere kinderen in het assortiment. Met de 6+ junior kunt u ook kinderen van 6 tot ca. 10 jaar veilig op de fiets vervoeren. Dit zitje kan op een eenvoudige manier, zonder gereedschap, op de bagagedrager worden bevestigd. Het 6+ junior zitje is helaas niet zelf te stylen. 

Qibbel accessoires
In het assortiment van Qibbel vindt u naast fietszitjes en windschermen ook enkele handige accessoires. Zo is er bijvoorbeeld de toybar voor bij een voorzitje. Hiermee kunt u uw kindje bezighouden terwijl u onderweg bent. Ook biedt Qibbel losse bevestigingssets aan voor haar fietszitjes, zodat u een zitje gemakkelijk op een tweede fiets kunt bevestigen. 

 

 

Lees meer
Filter uw productenQibbel 6+ Junior seat compleet
Een geheel eigen stijl hebben de fietsstoeltjes van Qibbel. Dit achterzitje is gemaakt voor kinderen van 6 tot 10 jaar en kan 35 kilo lichaamsgewicht aan. Een leuke kinderstoel met onder meer veiligheidsgordel en verstel- en inklapbare voetsteunen!
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Suzy-black
Een achterzitje zelf kleur geven? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Suzy-black. Met een borduur-achtige, bloemrijke sfeer.
Qibbel Achterzitje basiselement Wit
Een bijzonder zitje: dit witte basiselement van Qibbel voor achterop heeft méér dan het nodige in huis qua gemak en veiligheid, maar laat ook ruimte voor accessoires en styling conform uw eigen voorkeur. TOP voor kinderen tot 6 jaar en 22 kilo!
Qibbel Voorzitje Basiselement - Antraciet
Een 100% geslaagd fietsstoeltje? Dat begint met een ijzersterk fundament. Voordat het stylen kan beginnen – een unieke eigenschap van de Qibbel – is er eerst dit basiselement: een voorzitje met onder meer een solide dubbele kunststof kuip.
Qibbel Bevestiging achterzitje bagagedrager
Kent u het achterzitje van Qibbel al? Dat is geheel te stylen naar eigen wens en u vindt dit zitje elders op deze site. De benodigde schakel voor de bevestiging op de bagagedrager ziet u hier. U monteert deze bevestiging snel en zonder gereedschap.
Qibbel Bevestiging Achterzitje voor frame
De montage van het achterzitje van Qibbel aan het frame vindt plaats met een draagbeugel. Na montage kunt u het achterzitje in deze beugel schuiven en klikken. De framebevestiging past op ronde en ovalen frames met diameter tussen 22 – 40 mm.
Qibbel Bevestiging Ahead Stuurpen
Het voorzitje ‘Basiselement’ van Qibbel is te bevestigen op twee manieren: aan de stuurpen en aan de zogeheten Ahead stuurpen. De methode van monteren die u hier ziet, is van toepassing op de bevestiging aan het laatstgenoemde: de Ahead.
Qibbel 6+ Junior seat compleet - Zwart
Een geheel eigen stijl hebben de fietsstoeltjes van Qibbel. Dit achterzitje is gemaakt voor kinderen van 6 tot 10 jaar en kan 35 kilo lichaamsgewicht aan. Een leuke kinderstoel met onder meer veiligheidsgordel en verstel- en inklapbare voetsteunen!
Qibbel Voetsteunen 6+ Junior seat
Deze voetsteunen met stevig mechanisme horen bij het fietsstoeltje 6+ Junior seat. Koopt u dit achterzitje van Hollandse makelij, dan zijn ook de steunen inclusief, maar wilt u de 6+ junior óók op een andere fiets? Bestel dan de voetsteunen los bij.
Qibbel ToGo Voorzitje stuurpen Antraciet/Uni-black
Dit pakket combineert all-in-one het basiselement voorzitje van Qibbel in de versie Antraciet, samen met de bevestiging voor aan de stuurpen én de luxe stylingset Uni-black. Handige deal!
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Polka Dot Zwart
Om blij van te worden! Stylen is hip en Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Polka Dot Zwart. Met deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding in zwart/wit, met speels, wat eigenwijs karakter, maken jullie op het voorzitje de blits.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Princess Dreams
Een achterzitje zelf mooi maken? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Princess Dreams, met roze als basiskleur. Een droomset voor meisjes.
*Incl. btw
Pagina 1 van 8