Qibbel

Qibbel is onderdeel van geestesvader Widek B.V., dat al sinds de oprichting in 1936 een uitgebreid assortiment fietsonderdelen en -accessoires op de markt brengt.  Voor wat betreft de fietszitjes heeft Widek met de productlijn Qibbel een uniek concept: u kunt namelijk eenvoudig uw eigen zitje samenstellen door deze te stylen met één van de vele stylingsets. Onlangs heeft Qibbel ook een nieuwe lijn achterzitjes gelanceerd, de Qibbel Air. Dit zijn de lichtste fietsstoeltjes van Nederland. 

De Qibbel Air Achterzitjes
De Qibbel Air achterzitjes voor op de bagagedrager zijn ontzettend licht waardoor ze het fietsen met een kind achterop de fiets niet onnodig zwaar maken. Bij de productie van de zitjes is uiteraard gekeken naar veiligheid en comfort, maar ook naar design. Zo is de rugleuning van het Air-zitje gemaakt van mesh (wat ook veel in bureaustoelen gebruikt wordt). Dit zit niet alleen erg comfortabel, het is ook erg stijlvol. Verder beschikken de Air-fietsstoeltjes over tal van veilige details, waaronder een 5-puntgordel. 

Uw eigen fietsstoeltje stylen
Voor zowel voorop als achterop de fiets is er een Qibbel basiselement fietszitje verkrijgbaar dat u naar eigen wens kunt stylen. Zo zorgt u voor een unieke look op de fiets. Dit basiselement fietsstoeltje is verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. U kiest dus allereerst uw basiselement. Vervolgens kunt u dit basiselement uitbreiden met één van de stylingsets. Heeft u zowel een voor- als achterzitje nodig? U kunt u er dan voor kiezen om voor beide zitjes dezelfde styling aan te schaffen. 

Qibbel Voorzitje Basiselement - Wit - Om zelf te stylen!                                      Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Blossom Roses Coral

Zelf uw windscherm stylen
Ook de windschermen voor bij de voorzitjes zijn af te stylen met een stylingset. En het leuke is dat de stylingsets voor de winschermen matchen bij die van de voor- en achterzitjes. Zo creëert u eenvoudig een uniforme look op de fiets. 

Qibbel achterzitje 6+ Junior
De te stylen fietszitjes zijn geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar. Naast de zitjes voor kinderen tot en met 6 jaar, heeft Qibbel ook een zitje voor iets oudere kinderen in het assortiment. Met de 6+ junior kunt u ook kinderen van 6 tot ca. 10 jaar veilig op de fiets vervoeren. Dit zitje kan op een eenvoudige manier, zonder gereedschap, op de bagagedrager worden bevestigd. Het 6+ junior zitje is helaas niet zelf te stylen. 

Qibbel accessoires
In het assortiment van Qibbel vindt u naast fietszitjes en windschermen ook enkele handige accessoires. Zo is er bijvoorbeeld de toybar voor bij een voorzitje. Hiermee kunt u uw kindje bezighouden terwijl u onderweg bent. Ook biedt Qibbel losse bevestigingssets aan voor haar fietszitjes, zodat u een zitje gemakkelijk op een tweede fiets kunt bevestigen. 

Widek voor al uw accessoires op de kinderfiets
Widek zelf is inmiddels een grote aanbieder van accessoires voor op de (kinder)fiets. U vindt in het assortiment van Widek onder andere fietsbellen, kinderhelmen, fietsmandjes en poppenzitjes. Zie hiervoor ook onze andere webshop Fietsparadijs.com.

 

Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Blossom Roses Black
Een achterzitje zelf mooi maken? Doe het met de luxe stylingsets van Qibbel! Ze bestaan uit armsteuntjes, voetriempjes en bekleding, en zijn er in vele versies. Zoals de Blossom Roses Black. Prachtige bloemen voor een prachtig kinderzitje.
*Incl. btw
Pagina 9 van 9