Simson

Het iconische rood-zwarte Simson bandenreparatiedoosje, wie kent het niet? Simson is opgericht in 1881 en heeft anno nu een breed assortiment aan producten voor fietsonderhoud in huis. Bijna ieder gezin in Nederland heeft wel een Simson bandenplaksetje in de garage liggen, maar het markante merk heeft sinds 2007 beduidend meer fietsproducten in het assortiment. 

Groot in fietsaccessoires
Simson is groot in fietsaccessoires. Het zijn immers de accessoires die het fietsen wat makkelijker of comfortabeler maken. U kunt bij Simson terecht voor allerhande technische accessoires maar ook de meer praktische accessoires zoals fietsbellen en snelbinders vindt u in het assortiment van Simson. 

Rugsteun 
Op Fietsstoeltje.com vindt u van het merk Simson een inklapbare rugsteun, die het achterop zitten net wat comfortabeler maakt. Geschikt voor al wat grotere kinderen die niet meer per se in een fietsstoeltje hoeven zitten.

 

Lees meer
Filter uw producten


Simson Rugleuning Zwart
Simpel en doeltreffend: dat is deze zwarte rugleuning van het iconische Simson. Een handig product, voor een geruster gevoel over uw dierbare achterop, die met deze inklapbare (!) steun comfortabeler en veiliger zit. Inclusief bevestigingsboutjes.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1