Steco

Fietsen moet zo comfortabel mogelijk zijn. Hetzelfde geldt voor het meenemen van allerhande voorwerpen op de trouwe tweewieler. Het fascineert familiebedrijf Steco al 86 jaar. Steco heeft dus de nodige kennis en ervaring in huis, maar gaat ook nieuwe uitdagingen aan om oplossingen te vinden en te produceren in de wereld van mobiliteit.

Steco maakt slimme, degelijke producten van hoogwaardig staal. Of het nu gaat om een betrouwbare bagagedragerverbreder of meer innovatieve producten: in thuisplaats Stroe worden al decennia lang verrassende en betrouwbare rijwielartikelen bedacht, ontworpen en geproduceerd.

Buggy-Mee 
Op Fietsstoeltje.com vindt u één van de hoogwaardige producten van Steco, namelijk de Steco Buggy-Mee de Luxe. Deze buggyhouder bevestigt u aan uw bagagedrager zodat naast een kinderzitje ook de buggy veilig mee kan op die fiets. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Steco Buggydrager Buggy-Mee de Luxe
Een kinderzitje achterop. En óók nog eens veilig en solide de buggy mee op de fiets? Dat kan met deze slimme oplossing voor eenieder die wel eens met die uitdaging te kampen heeft: de Buggy-Mee. Voor bijna elk model buggy tot 7 kilo.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1