Urban Iki

Het verhaal van Iki is uniek. Een toegankelijk lifestyle-fietsmerk voor het gezin, met prachtige, elementaire Japanse roots. Gecombineerd met Nederlandse durf, slimheid en creërend vermogen.
   
Urban Iki (by OGK) brengt een goed ontwerp, hoge kwaliteit, gegarandeerde veiligheid en up-to-date technologie samen. Een Japans/Nederlands 1+1=3 dus, en dat voor een betaalbare prijs.

OGK werd ruim 80 jaar geleden opgericht. Groeide in Japan onder de familie Kimura uit tot marktleider in fietsaccessoires en kinderfietszitjes. Gezinnen die reizen door de straten van de stad, met kinderen die de wereld om hen heen ontdekken: volgens OKG is dat iets wat je moet koesteren. Een lang verhaal kort: vele jaren later beantwoordden Nederlandse ontwerpers een wens van de Kimura’s. Namelijk om het Japanse Iki gevoel ook in Nederland te verspreiden.

Iki is onderdeel van de Japanse cultuur. Het laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt het en beleeft het wanneer je het ziet!

De voorzitjes en achterzitjes van Urban Iki zijn echte design fietsstoeltjes. Verfijnd en origineel, met een rustig, modern uiterlijk. TÜV goedgekeurd, praktisch en functioneel. In kleuren en kleurcombinaties die passen bij de Japanse cultuur én uw eigen smaak.

De Urban Iki fietsstoeltjes zijn ‘Click & Go’ te monteren. Dit doet u gemakkelijk zelf, in minder dan 5 minuten. Met een montagesysteem dat u bovendien de gelegenheid geeft het fietsstoeltje in een paar seconden van uw fiets af te nemen. Eventueel om deze evenzo snel te plaatsen op een andere fiets.

Maak kennis met Iki. Wanneer u deze fietsstoeltjes bekijkt, begrijpt u wat de familie Kimura bedoelt…!
 

Lees meer
Filter uw producten


Urban Iki Front seat Bincho Black - Kurumi Brown
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze Bincho Black met Kurumi Brown, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Rear seat Aotake Mint Blue
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Aotake Mint Blue, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Bevestigingsset achterzitje dragerbevestiging
Met één klik het achterzitje Urban Iki van de ene bagagedrager naar de andere? Delen is goed voor een mooie kostenbesparing! Het kan speciaal voor dit type fietsstoeltje met dit montagekader. Ook geschikt voor op de elektrische fiets!
Urban Iki Rear seat cijferslot - veiligheidsslotje achterzitje
Om extra veiligheidsredenen heeft het achterzitje 'Urban Iki Rear seat' standaard een extra kabelslot. Deze is echter óók apart te bestellen, bijvoorbeeld als vervangend - of reserve exemplaar.
Urban Iki Windscherm Suiboku Grey - Bincho Black
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant (met zonwerende grijstint), maar heeft óók een subtiele plek voor de Japanse kleur Bincho Black.
Urban Iki Front seat Chigusa Green - Bincho Black
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze chigusa groen en bincho zwart, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go.
Urban Iki Rear seat Bincho Black
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Bincho Black, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met bovengemiddeld zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Windscherm Universeel
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant (met zonwerende grijstint), en kunt u combineren met meerdere Japanse kleuren naar keuze!
Urban Iki Adapter MTB/ATB
Met deze MTB/ ATB adapter van Urban Iki is het mogelijk om uw Urban Iki voorzitje eenvoudig te monteren op een sportieve fiets.
Urban Iki Front mounting block - montageblok voorzitje Front seat
Heeft u het fietszitje Urban Iki Front seat? Dan bezit u automatisch al dit montageblok. Maar u kunt deze accessoire ook apart bijbestellen. Bijvoorbeeld om het Urban voorzitje makkelijk te kunnen overhevelen van de ene naar de andere fiets.
Urban Iki Handle bar - kinderstuur Front seat
Houvast! Behalve volwassenen hebben ook kinderen daaraan behoefte. Bijvoorbeeld zittend op het comfortabele, unieke voorzitje Urban Iki. Op ontdekkingstocht, straat in, straat uit. Speciaal voor bij de Urban Iki Front seat is er deze handlebar.
Urban Iki Rear seat Koge Brown - Bincho Black
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Koge Brown met Bincho Black combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
*Incl. btw
Pagina 1 van 5