Widek

Hoe geweldig kunnen fietshelmen, fietsbellen, kindermandjes, poppenzitjes en andere fietsproducten voor onze jongste medemens zijn? Heel leuk, zo bewijst Widek. In het assortiment vindt u allerlei leuke accessoires met Disney-thema voor de kinderfiets. Zo hebben we accessoires van Frozen, Cars, Disney Princess én Minnie Mouse.

Widek bewijst dat accessoires voor de kinderfiets allang niet meer degelijk en saai hoeven te zijn. Integendeel, met de accessoires van Widek wordt fietsen leuker dan ooit! De accessoires met Disney-thema zorgen namelijk voor veilige en vrolijke nooit op de fiets. Zie voor meer van deze producten ook onze andere webshop Fietsparadijs.com

Echt Nederlands
Vanuit de eigen fabriek in Krimpen aan de IJssel produceert Widek ruim 90 procent van alle producten in eigen beheer, in het eigen Nederland. Widek is daarmee één van de weinige bedrijven in de vaderlandse fietsenbranche die dit doet. Door het productieproces vrijwel volledig in eigen beheer te houden, kunnen ze bij Widek de kwaliteit optimaal waarborgen. Met als gevolg een assortiment met hoogwaardige en aantrekkelijke fietsaccessoires die menig kind (en ouder) aan zullen spreken! 

Widek Kinderfietshelm Frozen                                       Widek Poppenzitje Winnie the Pooh Rood voor op de fiets

Veilige kinderfietshelmen 
Op Fietsstoeltje.com vindt u enkele van de leuke Disney-fietsaccessoires van Widek. Zo hebben we een paar kinderfietshelmen van Disney in het assortiment. Deze helmen zijn niet alleen leuk om te zien, ze zorgen ook voor extra veiligheid op de fiets. Zo voldoen de helmen aan de gestelde Europese veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een verstelbare binnenring die de helm perfect passend maakt. De ventilatiegaten en het insectennetje zorgen voor extra draagcomfort. 

Fietsstoeltjes voor pop of knuffel
Widek heeft speciale speelgoed fietsstoeltjes in het assortiment die bestemd zijn voor het meest waardevolle bezit van uw kind: een pop of knuffel. Uw kind neemt zijn of haar vriendje dus voortaan gemakkelijk mee op de fiets in het daarvoor bestemde poppenzitje. Deze zitjes kunnen zowel voor- als achterop de kinderfiets bevestigd worden. 

Qibbel fietsstoeltjes
Qibbel is onderdeel van geestesvader Widek B.V. De productlijn Qibbel bestaat uit enkele fietsstoeltjes die zelf af te stylen zijn met de daarvoor bestemde stylingssets. Qibbel is onderdeel van geestesvader Widek B.V. Zie voor meer informatie over Qibbel en de producten de Qibbel-pagina

 

Lees meer
Filter uw producten


Widek Poppenzitje Princess Roze
Roze, met daarop prinsesjes als Assepoester, Tiana en Aurora. Een riempje met klittenband en voetenbakjes zoals het een 'echt' fietszitje betaamt. Voor aan het stuur, of aan de bagagedrager. Zie hier: het poppenzitje Disney Princess.
Widek Poppenzitje Minnie Mouse Wit
Dit witte mini-speelgoed-fietsstoeltje neemt de pop van uw (klein)dochter mee, met aan de achterkant het wakend oog van Minnie Mouse. Gevolgd door de waakzame ogen van uw eigen meisje op de kinderfiets?
Widek Poppenzitje Minnie Mouse Rood
Dit rode mini-speelgoed-fietsstoeltje neemt de pop van uw (klein)dochter mee, met aan de achterkant het wakend oog van Minnie Mouse. Gevolgd door de waakzame ogen van uw eigen meisje op de kinderfiets?
Widek Poppenzitje Teletubbie Rood
Zoals Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po het op tv naar hun zin hebben, op het felgroene heuvellandschap, zo kan ook uw (klein)dochter zich hiermee uitstekend vermaken. We hebben het over het rode poppenzitje van... De Teletubbies!
Widek Kinderfietshelm Frozen
Eenieder met (een) dochtertje(s) weet: het Disney-thema Frozen is een blijvertje. Het sprookje met Anna, Elsa en Olaf siert deze veilige helm, en dus kan het niet missen: oh’s en ah’s bij het zien van deze witte, prettige fietshelm!
Widek Kinderfietshelm Cars
Breeduit lachen bij weer een inhaalactie: laat dat maar over aan Bliksem McQueen én aan uw eigen kind. Want de kinderfietshelm 'Cars 3' is er ter bescherming van stoere winnaars. Met uitneembare softpad en verstelbare binnenring. En: ultra cool!
Widek Kinderfietshelm Minnie Mouse
Gestroomlijnd, flitsend, grote zwarte oren, gele klompjes, rood met witte stippen, keurmerk EN 1078, verstelbare binnenring, een hartje als binnenkussentje, veel ventilatie, zachte riempjes, vliegennetje... Dát moet de Minnie Mouse kinderhelm zijn!
Widek Kinderfietshelm Winnie the Pooh
Winnie de Poeh (in het Engels: Winnie the Pooh) is een allemansvriend. Kijkt uw kind ook met open mond en kin omhoog als de zeer goedaardige beer op tv verschijnt? Deze kinderhelm leidt vast tot een glunderend gezicht, naast... extra veiligheid!
Widek Poppenzitje Winnie the Pooh Rood
Terwijl Winnie the Pooh meekijkt, bekommert de eigenaresse van een kinderfiets, pop en misschien wel dit speelgoed kinderzitje zich over haar kroost. De kinderpop mag niet klagen over dit voor een kinderpop comfortabele zitje op de fiets...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1