Yepp

Yepp is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG heeft ruim 80 jaar ervaring in het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. Sinds 1934 heeft GMG al ruim 5 miljoen (!) voor- en achterzitjes geproduceerd, in vele uitvoeringen. Sinds juli 2016 is GMG onderdeel van de Thule Group. 

In 2009 sloeg GMG voor de fietszitjes een nieuwe weg in, met de introductie van Yepp. De termen 'innovatief' en 'eigentijds' komen tot uiting in de materialen en in de vormgeving. De fietsstoeltjes van dit merk zijn absolute toppers: u betaalt iets meer, maar krijgt er heel veel voor terug. Op Fietsstoeltje.com vindt u de Yepp Mini, de Yepp Maxi en de Yepp Junior. Ook de Yepp Nexxt Mini en de Yepp Nexxt Maxi zijn op Fietsstoeltje.com verkrijgbaar. Dit zijn stuk voor stuk hoogwaardige en veilige fietsstoeltjes.

Voorzitje van Yepp
De Mini is het voorzitje van Yepp. Uw kindje kan hierin vervoerd kan worden zodra het zelfstandig kan zitten. De 'klassieke' Yepp Mini is een kwalitatief hoogwaardig fietsstoeltje. De kwaliteit komt onder andere naar voren in het waterafstotende, zeer zachte materiaal, de 5-puntsgordel met extra kindveilige afsluiting en de superzachte schouderbandjes. Een ander pluspunt van de Yepp Mini is dat het zitje voorzien is van een geïntegreerd cijferslotje voor extra bescherming tegen diefstal. De Yepp Nexxt Mini heeft als grote voordeel dat het zitje lekker licht van gewicht is. Bovendien is de Yepp Nexxt voorzien van een zachte en schokabsorberende zitting. Alle Yepp-voorzitjes zijn gemakkelijk te bevestigen aan de stuurpen. U ontvangt bij bestelling altijd een duidelijke gebruiksaanwijzing.

 

Yepp Mini Blue - fietsstoeltje vóór                                                           Yepp Maxi Blue Easyfit

 

Achterzitjes van Yepp
De Maxi is het doorgroeimodel voor de peuter die langzaam uit de Mini groeit, met dezelfde eigenschappen als het gaat om veiligheid, comfort en kwaliteit. De 'klassieke' Maxi plaatst u op de bagagedrager óf bevestigt u aan de zadelpen. De Nexxt Maxi is alleen op de bagagedrager te bevestigen, maar dit gaat wel ontzettend makkelijk. Bij de Nexxt Maxi heeft u namelijk geen los montagesysteem meer nodig! Verder vindt u in onze webshop ook de Yepp Junior. Dit achterzitje is bestemd voor kinderen die eigenlijk al prima zelf kunnen fietsen, maar toch nog af en toe achterop bij u op de fiets plaatsnemen. De Junior combineert strak design met een comfortabele, zachte zit. De heupgordel en de robuuste opklapbare voetensteunen maken de Junior veilig én superstoer.

Kinderfietshelmen van Yepp
Ook de kinderfietshelmen van Yepp behoren in alle opzichten tot de top. De fietshelmen zijn zeer nauwkeurig afgewerkt, gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van slimme toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan riempjes met een magnetische sluiting. De ronde pasvorm maakt de kinderfietshelm eveneens uitstekend geschikt voor bij het skaten of (elektrisch) steppen. Het makkelijk uitneembare zonne- en regenklepje en de ultrazachte padding aan de binnenzijde van de helm bieden net dat beetje extra comfort. Daarnaast zien de kinderhelmen van Yepp er ook nog eens ontzettend leuk uit. Aan de basis hiervan liggen kunstzinnige elementen van werk van echte kunstenaars. De kinderhelmen van Yepp zijn dus bijzonder veilig en cool tegelijk.

Accessoires voor bij de fietszitjes
Zie ook de verschillende kekke en praktische accessoires van Yepp horend bij de fietsstoeltjes, zoals een windscherm, regenhoes of slaaprol! Ook vindt u in de collectie van Yepp adapters die de bevestiging van achterzitjes op allerlei soorten bagagedragers mogelijk maken. Ook voor afwijkende stuurpennen zijn in het assortiment van Yepp speciale adapters beschikbaar. Lees meer
Filter uw producten

SALE Yepp Maxi Black Zadelbuis
Yepp Maxi Black Zadelbuis
Een topper onder de achterzitjes: de Yepp Maxi Black, voor aan de zadelbuis. Sleutelwoorden? Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, handige bevestiging en met geïntegreerd slot!

€135,95 €114,95

Informatie
Yepp Maxi Black Easyfit
Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, geïntegreerd slot. Alvast enkele eigenschappen van dit achterzitje! Deze Yepp Maxi betreft de variant in zwart, met Easyfit montage.
SALE Yepp Voorzitje Nexxt Mini Chocolade Bruin
Yepp Voorzitje Nexxt Mini Chocolade Bruin
Een fietsstoeltje voor voorop de fiets van Yepp. De Nexxt Mini is veilig, stevig, comfortabel en licht van gewicht. Hij heeft een verstelbare vijfpuntsgordel, voetensteuntjes en een 'stuurtje' en is geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot maximaal 15 kg.

€109,95 €83,95

Informatie
Yepp Mini Adapter Slim Fit
Wilt u het fietsstoeltje monteren van Yepp voor voorop de fiets – de Mini? Maar heeft de stuurpen niet het benodigde aantal millimeters voor een goede montage? Daarvoor is er deze Yepp Mini adapter slim fit, waaraan óók het windscherm van Yepp past!
Yepp Mini Ahead Adapter
Voor fietsen met een zogeheten Ahead-stuurpen heeft u deze Yepp Mini Ahead adapter nodig om het voorzitje van Yepp (de Mini) eraan te kunnen bevestigen. Deze Ahead adapter past op gangbare Ahead voorvorken met een diameter van 11/8 inch.
Yepp Easyfit drager XL
Voor het bevestigen van de Yepp Maxi Easyfit op de bagagedrager, is er naast de reguliere Easyfit drager/adapter ook deze verlengde Easyfit drager XL. Met grote zijbeugels: daarmee is deze grotere variant ideaal voor het vervoeren van een fietstas!
Yepp Junior Budget Fietszitje Black
Dit sterke Yepp Junior achterzitje biedt 5- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid en comfort. Het stoeltje is robuust, stoer en vriendelijk geprijsd. U bevestigt het stoeltje aan de bagagedrager.
Yepp Achterzitje Nexxt Maxi Obsidian Zwart
Een lichtgewicht fietsstoeltje van Yepp. De Nexxt Maxi is stevig, veilig, comfortabel en te monteren zonder gereedschap. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar.

€109,95

Informatie
Yepp Easyfit Zilver
Deze drager maakt het easy om de Yepp Maxi Easyfit of de Yepp Junior op uw bagagedrager te plaatsen. Door de montage aan de zijkant van de drager is deze adapter ook geschikt voor e-bikes! Met kunststof keurig afgewerkt, in de kleur zilver.
Yepp Maxi Blue Easyfit
Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, geïntegreerd slot. Alvast zomaar enkele topeigenschappen voor een achterzitje! Deze Yepp Maxi betreft de variant in blauw, met Easyfit montage.
SALE Yepp Voorzitje Nexxt Mini Vibrant Orange
Yepp Voorzitje Nexxt Mini Vibrant Orange
Een fietsstoeltje van Yepp in vrolijke kleur oranje. De Nexxt Mini is geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot max 15 kg. Hij is stevig, veilig, comfortabel en ook nog eens licht van gewicht. Met verstelbare vijfpuntsgordel, voetensteuntjes en 'stuurtje'.

€109,95 €83,95

Informatie
Yepp Windscherm
Volledig transparant, strak qua vormgeving, stevig te monteren. Dit windscherm van Yepp biedt kinderen een kwalitatief goede beschutting tegen weer en wind. En tegen insecten, vliegende zandkorrels en ander ongemak. Perfect bij de Yepp Mini!
*Incl. btw
Pagina 1 van 4