Yepp

Gebroeders Melkert Gouda (GMG) kan bogen op méér dan 80 jaar ervaring als het gaat om het zowel veilig als comfortabel vervoeren van de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. Sinds 1934 produceerde GMG al ruim 5 miljoen (!) voor- en achterzitjes in vele uitvoeringen. In 2009 sloeg GMG voor de fietszitjes een nieuwe weg in, met de introductie van Yepp. De termen 'innovatief' en 'eigentijds' komen tot uiting in de materialen en in de vormgeving. De fietsstoeltjes van dit merk zijn absolute toppers: u betaalt iets meer, maar krijgt er heel veel voor terug.

Fietszitjes van Yepp
Op Fietsstoeltje.com kunt u kennismaken met de Mini, de Maxi en de Junior. De Mini is een voorzitje, van waaruit uw kindje zodra het zelfstandig kan zitten, zeer gerieflijk de wereld kan inkijken. De kwaliteit van het stoeltje is voel- en merkbaar aan bijvoorbeeld het waterafstotende, zeer zachte materiaal, de 5-puntsgordel met extra kindveilige afsluiting en de superzachte schouderbandjes. De Yepp Maxi is het doorgroeimodel voor de peuter die langzaam uit de Mini groeit, met dezelfde uitmuntende eigenschappen als het gaat om veiligheid, comfort en kwaliteit. Verder ziet u op deze site ook de Yepp Junior. Deze is bestemd voor kinderen die eigenlijk al zelf hun eigen fiets op gaan, maar stiekem toch nog het meest van het fietsen genieten bij u achterop. De Yepp Junior combineert strak design met een comfortabele, zachte zit. De heupgordel en de robuuste opklapbare voetensteunen maken de Junior veilig én superstoer.

Kinderhelmen van Yepp / Nutcase
Ook de kinderfietshelmen van Yepp behoren in alle opzichten tot de top. De multi sports helmen van Amerikaanse origine (Nutcase uit ‘Bike City’ Portland) zijn zeer nauwkeurig afgewerkt, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van slimme toepassingen. Denk aan magnetische sluitingen van inventieve gespen. Aan de ronde pasvorm die dusdanig is gemaakt dat de kinderfietshelm eveneens uitstekend dienst doet bij het skaten of elektrisch steppen. En denk bijvoorbeeld aan het makkelijk uitneembare zonne- en regenklepje en de ultrazachte padding aan de binnenzijde van de helm.

De kinderhelmen van Yepp / Nutcase zien er ook nog eens super uit. Aan de basis hiervan liggen kunstzinnige elementen van werk van echte kunstenaars. De kinderhelmen van Yepp zijn dus zonder meer bijzonder veilig én bijzonder cool tegelijk.

Accessoires voor fietszitjes
Zie ook de verschillende kekke en praktische accessoires van Yepp behorende bij de fietsstoeltjes, zoals daar zijn het windscherm, de regenhoes en de slaaprol!Lees meer
Filter uw productenYepp Junior Easyfit Silver
Kwaliteit voor kinderen die ietsje ouder zijn, zelf al kunnen fietsen, maar toch nog graag en regelmatig bij u achterop plaatsnemen? De Yepp Junior! Veilig en wel. Een fietsstoeltje met comfortabele, zachte zit. Stoer, robuust en strak vormgegeven.
Yepp E-bike adapter
Voor het perfect monteren van de Yepp Maxi Easyfit, het fietszitje voor achterop, is er de Easyfit drager. Deze plaatst u op uw eigen bagagedrager. So far, so good. Maar wat als u het achterzitje op een E-bike wilt? De oplossing: deze E-bike adapter!
Yepp Mini Adapter Slim Fit
Wilt u het fietsstoeltje monteren van Yepp voor voorop de fiets – de Mini? Maar heeft de stuurpen niet het benodigde aantal millimeters voor een goede montage? Daarvoor is er deze Yepp Mini adapter slim fit, waaraan óók het windscherm van Yepp past!
Yepp Zadelbuisbevestiging Maxi
Wilt u de Yepp Maxi met bevestiging aan de zadelbuis - een topper onder de fietsstoeltjes voor achterop - ook op een tweede fiets gebruiken? Bijvoorbeeld die van uw partner, vader of moeder? Bestel dan deze losse zadelbuisbevestiging bij!
Yepp Junior Budget Silver
Bij kinderen die ietsje ouder zijn, hoort een stoel met specifieke eigenschappen. De buitengewoon sterke Yepp Junior (zoals de Silver) biedt 6- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid, Comfort met een zachte C, robuustheid en een dosis stoere elementen.
Yepp Easyfit drager XL
Voor het bevestigen van de Yepp Maxi Easyfit op de bagagedrager, is er naast de reguliere Easyfit drager/adapter ook deze verlengde Easyfit drager XL. Met grote zijbeugels: daarmee is deze grotere variant ideaal voor het vervoeren van een fietstas!
SALE Yepp Maxi Black Zadelbuis
Yepp Maxi Black Zadelbuis
Een topper onder de achterzitjes: de Yepp Maxi Black, voor aan de zadelbuis. Sleutelwoorden? Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, handige bevestiging en met geïntegreerd slot!

€135,95 €110,95

Informatie
Yepp Voetsteunen Steps Budget
U ziet hier voetsteunen met veiligheidsriempjes van mooi en sterk kunststof, zoals producten van Yepp altijd bestaan uit verfijnd materiaal. De bandjes van de Steps Budget zijn flexibel en de steunen ademen kwaliteit, maar heten desondanks ‘budget’!
Yepp Easyfit Zilver
Deze drager maakt het easy om de Yepp Maxi Easyfit of de Yepp Junior op uw bagagedrager te plaatsen. Door de montage aan de zijkant van de drager is deze adapter ook geschikt voor e-bikes! Met kunststof keurig afgewerkt, in de kleur zilver.
Yepp Junior Budget Brown
Bij kinderen die ietsje ouder zijn, hoort een stoel met specifieke eigenschappen. De buitengewoon sterke Yepp Junior (zoals deze in het bruin) biedt 6- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid, Comfort met zachte C, robuustheid en een dosis stoere elementen.
Yepp Junior Budget Black
Bij kinderen die al ietsje ouder zijn, hoort een stoel met specifieke eigenschappen. De buitengewoon sterke Yepp Junior biedt voor 6- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid, Comfort met een zachte C, robuustheid en een dosis stoere elementen.
Yepp Easyfit Zwart
Het achterzitje Yepp Maxi Easyfit of de Yepp Junior op uw bagagedrager plaatsen? Deze drager maakt het easy. Door de montage aan de zijkant van de drager is deze adapter ook geschikt voor e-bikes! Keurig afgewerkt met kunststof in de kleur zwart.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4