Yepp

Yepp is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG heeft ruim 80 jaar ervaring in het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. Sinds 1934 heeft GMG al ruim 5 miljoen (!) voor- en achterzitjes geproduceerd, in vele uitvoeringen.

In 2009 sloeg GMG voor de fietszitjes een nieuwe weg in, met de introductie van Yepp. De termen 'innovatief' en 'eigentijds' komen tot uiting in de materialen en in de vormgeving. De fietsstoeltjes van dit merk zijn absolute toppers: u betaalt iets meer, maar krijgt er heel veel voor terug. Op Fietsstoeltje.com vindt u de Yepp Mini, de Yepp Maxi en de Yepp Junior. Dit zijn stuk voor stuk hoogwaardige en veilige fietsstoeltjes.

Voorzitje van Yepp
De Mini is het voorzitje van Yepp. Uw kindje kan hierin vervoerd kan worden zodra het zelfstandig kan zitten. De Yepp Mini is een kwalitatief hoogwaardig fietsstoeltje. De kwaliteit komt onder andere naar voren in het waterafstotende, zeer zachte materiaal, de 5-puntsgordel met extra kindveilige afsluiting en de superzachte schouderbandjes. Een ander pluspunt van de Yepp Mini is dat het zitje voorzien is van een geïntegreerd cijferslotje. Dit slotje biedt extra bescherming tegen diefstal. De voorzitjes zijn gemakkelijk te bevestigen aan de stuurpen. U ontvangt bij bestelling altijd een duidelijk gebruiksaanwijzing. 

 

Yepp Mini Blue - fietsstoeltje vóór                                                           Yepp Maxi Blue Easyfit

 

Achterzitjes van Yepp
De Maxi is het doorgroeimodel voor de peuter die langzaam uit de Mini groeit, met dezelfde eigenschappen als het gaat om veiligheid, comfort en kwaliteit. De Maxi plaatst u op de bagagedrager óf bevestigt u aan de zadelpen. Verder vindt u in onze webshop ook de Yepp Junior. Deze is bestemd voor kinderen die eigenlijk al prima zelf kunnen fietsen, maar toch nog af en toe achterop bij u op de fiets plaatsnemen. De Junior combineert strak design met een comfortabele, zachte zit. De heupgordel en de robuuste opklapbare voetensteunen maken de Junior veilig én superstoer.

Kinderhelmen van Yepp / Nutcase
Ook de kinderfietshelmen van Yepp behoren in alle opzichten tot de top. De multi sports helmen van Amerikaanse origine (Nutcase uit ‘Bike City’ Portland) zijn zeer nauwkeurig afgewerkt, gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van slimme toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan riempjes met een magnetische sluiting. De ronde pasvorm maakt de kinderfietshelm eveneens uitstekend geschikt voor bij het skaten of (elektrisch) steppen. Het makkelijk uitneembare zonne- en regenklepje en de ultrazachte padding aan de binnenzijde van de helm bieden net dat beetje extra comfort. Daarnaast zien de kinderhelmen van Yepp / Nutcase er ook nog eens ontzettend leuk uit. Aan de basis hiervan liggen kunstzinnige elementen van werk van echte kunstenaars. De kinderhelmen van Yepp zijn dus zonder meer bijzonder veilig en cool tegelijk.

Accessoires voor fietszitjes
Zie ook de verschillende kekke en praktische accessoires van Yepp horend bij de fietsstoeltjes, zoals een windscherm, regenhoes of slaaprol! Ook vindt u in de collectie van Yepp adapters die de bevestiging van achterzitjes op allerlei soorten bagagedragers mogelijk maken. Ook voor afwijkende stuurpennen zijn in het assortiment van Yepp speciale adapters beschikbaar. Lees meer
Filter uw productenYepp E-bike adapter
Voor het perfect monteren van de Yepp Maxi Easyfit, het fietszitje voor achterop, is er de Easyfit drager. Deze plaatst u op uw eigen bagagedrager. So far, so good. Maar wat als u het achterzitje op een E-bike wilt? De oplossing: deze E-bike adapter!
Yepp Junior Easyfit Silver
Kwaliteit voor kinderen die ietsje ouder zijn, zelf al kunnen fietsen, maar toch nog graag en regelmatig bij u achterop plaatsnemen? De Yepp Junior! Veilig en wel. Een fietsstoeltje met comfortabele, zachte zit. Stoer, robuust en strak vormgegeven.
Yepp Junior Budget Silver
Bij kinderen die ietsje ouder zijn, hoort een stoel met specifieke eigenschappen. De buitengewoon sterke Yepp Junior (zoals de Silver) biedt 6- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid, Comfort met een zachte C, robuustheid en een dosis stoere elementen.
SALE Yepp Maxi Black Zadelbuis
Yepp Maxi Black Zadelbuis
Een topper onder de achterzitjes: de Yepp Maxi Black, voor aan de zadelbuis. Sleutelwoorden? Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, handige bevestiging en met geïntegreerd slot!

€135,95 €110,95

Informatie
Yepp Maxi Blue Easyfit
Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, geïntegreerd slot. Alvast zomaar enkele topeigenschappen voor een achterzitje! Deze Yepp Maxi betreft de variant in blauw, met Easyfit montage.
Yepp Junior Budget Black
Bij kinderen die al ietsje ouder zijn, hoort een stoel met specifieke eigenschappen. De buitengewoon sterke Yepp Junior biedt voor 6- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid, Comfort met een zachte C, robuustheid en een dosis stoere elementen.
Yepp Junior Easyfit Black
De Yepp Junior: kwaliteit voor kinderen die ietsje ouder zijn, zelf al kunnen fietsen, maar toch nog graag en regelmatig bij u achterop plaatsnemen. Veilig en wel. Een fietsstoeltje met comfortabele, zachte zit. Strak vormgegeven. Stoer en robuust.
Yepp Windscherm
Volledig transparant, strak qua vormgeving, stevig te monteren. Dit windscherm van Yepp biedt kinderen een kwalitatief goede beschutting tegen weer en wind. En tegen insecten, vliegende zandkorrels en ander ongemak. Perfect bij de Yepp Mini!
Yepp Easyfit Zwart
Het achterzitje Yepp Maxi Easyfit of de Yepp Junior op uw bagagedrager plaatsen? Deze drager maakt het easy. Door de montage aan de zijkant van de drager is deze adapter ook geschikt voor e-bikes! Keurig afgewerkt met kunststof in de kleur zwart.
Yepp Gordelclip
Veiligheid boven alles. Yepp realiseert zich dat terdege, ook bij het ontwikkelen van fietsstoeltjes. Ook het comfortabel kunnen plaatsnemen op het fietszitje, lukt bij een Yepp bijzonder goed, al helemáál met deze extra accessoire: de gordelclip.
Yepp Easyfit drager XL
Voor het bevestigen van de Yepp Maxi Easyfit op de bagagedrager, is er naast de reguliere Easyfit drager/adapter ook deze verlengde Easyfit drager XL. Met grote zijbeugels: daarmee is deze grotere variant ideaal voor het vervoeren van een fietstas!
Yepp Mini Adapter Slim Fit
Wilt u het fietsstoeltje monteren van Yepp voor voorop de fiets – de Mini? Maar heeft de stuurpen niet het benodigde aantal millimeters voor een goede montage? Daarvoor is er deze Yepp Mini adapter slim fit, waaraan óók het windscherm van Yepp past!
*Incl. btw
Pagina 1 van 4