Zadel op Stang

"Waarom zijn er eigenlijk geen zadeltjes voor vóórop de damesfiets?" Deze vraag heeft uiteindelijk geleid tot Zadel op Stang, een concept dat zich kenmerkt door opvallende eenvoud. Zadel op Stang is onderdeel van lasbedrijf Muntslag in Groningen, dat zich al ongeveer een decennium óók bezighoudt met de ontwikkeling van deze zadels voor op de stang.

Zadel op Stang is een product dat de laatste jaren een enorme vlucht heeft genomen. Dit heeft inmiddels geresulteerd in vijf exclusieve modellen, deels voor dames, deels voor heren. Het idee van Zadel op Stang is om voor meerdere type fietsen een passend zitje te creëren. 

Waarom kiezen voor een Zadel op Stang?
Is uw kind al ietsje ouder maar wilt u hem of haar nog steeds op de fiets kunnen vervoeren? Dan biedt Zadel op Stang uitkomst. Dit type ‘fietszitje’ is ideaal om een kind in de leeftijd van 3-4 tot ongeveer 6-7 jaar op mee te nemen. Het is daarmee een prima alternatief voor een traditioneel fietsstoeltje of fietskussentje. De Zadel op Stang is ook een handige oplossing voor als er meerdere kinderen tegelijk op de fiets mee moeten.

5 typen zitjes
Zadel op Stang heeft in totaal 5 modellen ontwikkeld, voor zowel op dames- als herenfietsen. Wat voor soort fiets u ook heeft, de kans dat één van de modellen op uw fiets bevestigd kan worden is groot. Één van de zitjes is bijvoorbeeld geschikt voor op damesfietsen met een dubbele buis. Ook is er een zitje voor op herenfietsen met een extra dikke buis.

Veiligheid Zadel op Stang
De zitjes van Zadel op Stang worden geleverd inclusief vaste rugsteun en vaste voetensteuntjes. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele rit, maar maakt de fietstocht ook veiliger. In het assortiment van Zadel op Stang vindt u daarnaast ook een spaakbeschermer, voor extra veiligheid. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Zadel op Stang Nummer 4
Er gaat niets boven een Zadel op Stang, zeggen ze in Groningen. En ver daarbuiten. Dit extra zadeltje voor kinderen tot ongeveer 7 jaar – met stalen voetensteun en ruggensteun – is er voor damesfietsen met enkele aluminium buis: Model nummer 4.
Zadel op Stang Nummer 1
Een zadel voor op de stang, dat kan óók op een damesfiets! De Zadel op Stang nr. 1 is er speciaal voor gemaakt. Dat geeft weer extra vervoersmogelijkheden, zeker bij iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Compleet met ruggensteun en voetsteunen!
Zadel op Stang Nummer 3
Heeft u een damesfiets met aluminium frame, oversized en met dubbele buis? Dan is de Zadel op Stang nummer 3 de aangewezen keus. Met stalen voetrusten (ideaal voor het opstappen!) en ruggensteun. Een extra zadeltje? Ideaal voor het iets oudere kind!
Zadel op Stang Nummer 5
Om een herenfiets met oversized aluminium frame geschikt te laten zijn voor een extra zadeltje, is er Zadel op Stang nummer 5. Dit alternatieve fietszitje met stalen voeten- en ruggensteun is gemaakt voor een dikke onderbuis en kan tot 40 kilo aan.
Zadel op Stang Nummer 2
Een stabiel zadel voor op een herenfiets met stalen stang. Dat is deze Zadel op Stang nummer 2 (van in totaal 5 soorten van dit oer-Hollandse merk). Een kind tot 40 kilo zit comfortabel en dicht bij u. Inclusief voetsteunen en ruggensteun!
Zadel op Stang Spaakbeschermer
Deze spaakafschermer voorkomt een botbreuk of andere verwonding van een kindervoet die tussen de spaken komt. Deze aluminium accessoire van Zadel op Stang is zeer licht, toch sterk, en weerbestendig. Past bij elk model van de Zadel op Stang.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1