Fietsstoeltje voor pop

Geen fietszitje voor op uw eigen fiets maar een fietszitje op de kinderfiets! Waar voor u uw kind de belangrijkste passagier op de fiets is, is dat voor uw kleine vaak een pop of knuffel. En wat is er nou leuker dan deze zelf mee kunnen nemen op de fiets in een heus poppenzitje. Typisch een fietsaccessoire voor kinderplezier. In het overzicht hieronder vindt u al onze leuke poppenzitjes voor op de kinderfiets handig bij elkaar!

Poppenzitjes Disney
Wat het helemaal leuk maakt, is dat de poppenzitjes op Fietsstoeltje.com allemaal een Disney-thema hebben. Behalve de pop of de knuffel, gaan dus ook de favoriete Disneyvriendjes van uw zoon of dochter mee op de fiets. Wat denkt u bijvoorbeeld van een poppenzitje met daarop de zusjes Anna en Elsa van Frozen? Of de altijd vrolijke Minnie Mouse?

Bevestiging poppenzitje
De poppenzitjes in ons assortiment zijn van het merk Widek. Ze zijn in principe geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De zitjes zijn gemaakt van sterk kunststof. Via de drie meegeleverde montageriempjes is het stoeltje simpel te bevestigen. Dat kan voorop aan het stuur (en aan de stuurpen) of achterop de bagagedrager.

De pop zit als een koningin
De lievelingspop of knuffel kan comfortabel mee in dit zitje. De pop of knuffel zit als een heuse koning of koningin, want de speelgoed fietszitjes van Widek hebben voetenbakjes en een 'veiligheidsriem' voorzien van klittenband.

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Widek Poppenzitje Princess Roze
Roze, met daarop prinsesjes als Assepoester, Tiana en Aurora. Een riempje met klittenband en voetenbakjes zoals het een 'echt' fietszitje betaamt. Voor aan het stuur, of aan de bagagedrager. Zie hier: het poppenzitje Disney Princess.
Widek Poppenzitje Frozen Wit
Groot worden? Voor latere zorg. Eerst maar eens spelen, spelen en spelen, en zo het nodige leren. Meisjes die zich bekommeren om hun favoriete pop, gunnen deze ook op de fiets een comfortabele zit. Bijvoorbeeld via dit poppenzitje van Frozen.
Widek Poppenzitje Minnie Mouse Wit
Dit witte mini-speelgoed-fietsstoeltje neemt de pop van uw (klein)dochter mee, met aan de achterkant het wakend oog van Minnie Mouse. Gevolgd door de waakzame ogen van uw eigen meisje op de kinderfiets?
Widek Poppenzitje Minnie Mouse Rood
Dit rode mini-speelgoed-fietsstoeltje neemt de pop van uw (klein)dochter mee, met aan de achterkant het wakend oog van Minnie Mouse. Gevolgd door de waakzame ogen van uw eigen meisje op de kinderfiets?
Widek Poppenzitje Winnie the Pooh Rood
Terwijl Winnie the Pooh meekijkt, bekommert de eigenaresse van een kinderfiets, pop en misschien wel dit speelgoed kinderzitje zich over haar kroost. De kinderpop mag niet klagen over dit voor een kinderpop comfortabele zitje op de fiets...
Widek Poppenzitje Teletubbie Rood
Zoals Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po het op tv naar hun zin hebben, op het felgroene heuvellandschap, zo kan ook uw (klein)dochter zich hiermee uitstekend vermaken. We hebben het over het rode poppenzitje van... De Teletubbies!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1