Fietszitje Intertoys (poppenzitje)

Bent u op zoek naar een poppenzitje voor op de fiets van uw zoon of dochter? Logisch dat u dan aan speelgoedketen Intertoys denkt. Echter, ook op Fietsstoeltje.com vindt u dergelijke poppenzitjes. Wij hebben ze van Frozen, Disney en Winnie de Poeh (zie onderstaand overzicht). Onze poppenzitjes zijn altijd op voorraad en worden aangeboden voor een scherpe prijs. 

Wanneer u zoekt op 'Fietsstoeltje Intertoys', zult u naar alle waarschijnlijkheid bij Intertoys niet vinden waar u naar op zoek bent. Intertoys biedt namelijk geen fietszitjes voor uw kind zelf aan. Ze verkopen alleen poppenzitjes. Als u dus op zoek bent naar een 'gewoon' fietszitje, verwijzen wij u graag naar het assortiment fietsstoeltjes op Fietsstoeltje.com. U heeft bij ons een ruime keuze aan zowel  voor- als achterzitjes, van diverse topmerken zoals Yepp, Bobike en Urban Iki, voor verschillende leeftijden. En, uiteraard, voor een scherpe prijs! 

 

Lees meer
Filter uw producten
Widek Poppenzitje Princess Roze
Roze, met daarop prinsesjes als Assepoester, Tiana en Aurora. Een riempje met klittenband en voetenbakjes zoals het een 'echt' fietszitje betaamt. Voor aan het stuur, of aan de bagagedrager. Zie hier: het poppenzitje Disney Princess.
Widek Poppenzitje Minnie Mouse Wit
Dit witte mini-speelgoed-fietsstoeltje neemt de pop van uw (klein)dochter mee, met aan de achterkant het wakend oog van Minnie Mouse. Gevolgd door de waakzame ogen van uw eigen meisje op de kinderfiets?
Widek Poppenzitje Minnie Mouse Rood
Dit rode mini-speelgoed-fietsstoeltje neemt de pop van uw (klein)dochter mee, met aan de achterkant het wakend oog van Minnie Mouse. Gevolgd door de waakzame ogen van uw eigen meisje op de kinderfiets?
Widek Poppenzitje Winnie the Pooh Rood
Terwijl Winnie the Pooh meekijkt, bekommert de eigenaresse van een kinderfiets, pop en misschien wel dit speelgoed kinderzitje zich over haar kroost. De kinderpop mag niet klagen over dit voor een kinderpop comfortabele zitje op de fiets...
Qibbel Framebevestiging Zwart
Geen of geen geschikte bagagedrager op uw fiets om het Qibbel Air achterzitje te bevestigen? Met deze framebevestiging geen probleem! U monteert het stoeltje aan deze beugel boven het achterwiel.
Widek Poppenzitje Teletubbie Rood
Zoals Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po het op tv naar hun zin hebben, op het felgroene heuvellandschap, zo kan ook uw (klein)dochter zich hiermee uitstekend vermaken. We hebben het over het rode poppenzitje van... De Teletubbies!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1