Fietszitje met regenhoes

Bij enkele van onze fietszitjes zijn aparte regenhoezen verkrijgbaar. Een regenhoes is ideaal om uw fietsstoeltje te beschermen tegen regen, hagel en sneeuw. De regenhoezen worden doorgaans geleverd in een handig etui zodat u ze gemakkelijk met u mee kunt nemen. U kunt uw fietszitje met regenhoes gewoon in één stap bestellen. Voeg eerst het fietszitje van uw keuze toe aan uw winkelmandje en kies er vervolgens één van de onderstaande regenhoezen bij.  

Lees meer
Filter uw producten
Yepp Regenhoes Mini
Vernuftig! Deze regenhoes doet zijn werk voor de Yepp Mini (het voorzitje) en is altijd bij de hand op een slimme manier. Het zit in een handig opbergetui, en met twee buttons drukt u het zo in de openingen aan de achterzijde van het stoeltje.
Yepp Regenhoes Maxi
Vernuftig! Deze regenhoes doet zijn werk voor de Yepp Maxi (het achterzitje) en is altijd bij de hand op een slimme manier. Het zit in een handig opbergetui, en met twee buttons drukt u het zo in de openingen aan de achterzijde van het stoeltje.
Bobike Regenhoes Classic mini, ONE mini en GO mini
Voor bij de Classic mini, de ONE mini en de GO mini van het merk Bobike: deze regenhoes, in een handige etui. De genoemde fietsstoeltjes voor vóórop de fiets houdt u hiermee mooi en droog, beschermd tegen regen, sneeuw en hagel.
Qibbel Regenhoes Achter
Deze regenhoes is speciaal gemaakt voor het achterzitje van Qibbel. Het liefst wilt u natuurlijk uw eigenhandig gestylde fietszitje van Qibbel goed voor de dag laten komen, maar soms is een beschermende hoes eromheen even een beter idee.
Qibbel Regenhoes Voor
Het liefst wilt u uw zelf gestylde fietsstoeltje van Qibbel goed voor de dag laten komen. Maar soms kan er beter even een beschermende hoes omheen. Regen, wind en stuivend zand mogen op afstand blijven. Deze hoes, voor het voorzitje, zorgt ervoor.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1