Fietszitje Prenatal

Als u op zoek bent naar een Prenatal-fietsstoeltje, gaan we er vanuit dat u op zoek bent naar een goed en veilig fietsproduct voor uw kleintje. Echter, in onze webshop Fietsstoeltje.com vindt u dezelfde fietszitjes als bij Prenatal (namelijk die van Thule/Yepp) maar dan voor veelal gunstigere prijzen! 

Een ander groot voordeel van Fietsstoeltje.com ten opzichte van Prenatal is dat wij een zo breed mogelijk assortiment fietszitjes aanbieden. U vindt bij ons voor- en achterzitjes in allerlei kleuren, van verschillende merken, voor verschillende leeftijdscategorieën. Omdat wij ons in deze shop puur richten op het aanbieden van fietsstoeltjes, weten we wat er in de markt gevraagd wordt en kunnen we hier continu op inspelen. Zo bent u bij ons dus zeker van een fraai fietsstoeltje waarin u uw kind veilig op de fiets kunt vervoeren. 

U vindt de fietszitjes van Yepp/Thule (die dus ook worden aangeboden op Prenatal.nl) in het overzicht hieronder. 

 

Lees meer
Filter uw producten

Yepp Maxi Black Easyfit
Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, geïntegreerd slot. Alvast enkele eigenschappen van dit achterzitje! Deze Yepp Maxi betreft de variant in zwart, met Easyfit montage.
SALE Yepp Voorzitje Nexxt Mini Chocolade Bruin
Yepp Voorzitje Nexxt Mini Chocolade Bruin
Een fietsstoeltje voor voorop de fiets van Yepp. De Nexxt Mini is veilig, stevig, comfortabel en licht van gewicht. Hij heeft een verstelbare vijfpuntsgordel, voetensteuntjes en een 'stuurtje' en is geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot maximaal 15 kg.

€109,95 €83,95

Informatie
Yepp Achterzitje Nexxt Maxi Obsidian Zwart
Een lichtgewicht fietsstoeltje van Yepp. De Nexxt Maxi is stevig, veilig, comfortabel en te monteren zonder gereedschap. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar.

€109,95

Informatie
Yepp Maxi Blue Easyfit
Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, geïntegreerd slot. Alvast zomaar enkele topeigenschappen voor een achterzitje! Deze Yepp Maxi betreft de variant in blauw, met Easyfit montage.
SALE Yepp Voorzitje Nexxt Mini Vibrant Orange
Yepp Voorzitje Nexxt Mini Vibrant Orange
Een fietsstoeltje van Yepp in vrolijke kleur oranje. De Nexxt Mini is geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot max 15 kg. Hij is stevig, veilig, comfortabel en ook nog eens licht van gewicht. Met verstelbare vijfpuntsgordel, voetensteuntjes en 'stuurtje'.

€109,95 €83,95

Informatie
Yepp Mini Black
Kwaliteit met een grote K: die vlieger gaat zeker op voor de Yepp Mini Black. Onder de fietsstoeltjes biedt Yepp bovengemiddeld comfort en veiligheid en dat ziet u terug in veel details. Ook bij dit voorzitje voor kinderen tot en met ongeveer 3 jaar.
Yepp Maxi White Zadelbuis
Een topper onder de achterzitjes: de Yepp Maxi. Zoals deze witte voor aan de zadelbuis. Superzacht, waterafstotend, spaakbescherming, reflectie, 5-puntsveiligheidsgordel, veel kindveiligheid, handige bevestiging en met geïntegreerd slot!
Yepp Achterzitje Nexxt Maxi Vibrant Orange
Een lichtgewicht fietsstoeltje van Yepp. De Nexxt Maxi is stevig, veilig, comfortabel en te monteren zonder gereedschap. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 jaar.

€109,95

Informatie
SALE Yepp Voorzitje Nexxt Mini Aquamarine Blauw
Yepp Voorzitje Nexxt Mini Aquamarine Blauw
Een veilig, stevig, comfortabel fietsstoeltje van Yepp. Deze Nexxt Mini is licht van gewicht, heeft een verstelbare vijfpuntsgordel, voetensteuntjes, voetenriempjes en 'stuurtje'. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot maximaal 15 kg.

€109,95 €83,95

Informatie
Yepp Mini Blue
De Yepp Mini biedt Kwaliteit met een grote K, zoals deze in het blauw. Onder de fietszitjes biedt Yepp bovengemiddeld comfort en veiligheid. Dat is te zien aan vele details. Ook bij dit stoeltje vóórop de fiets voor kinderen tot en met 15 kilo.
Yepp Achterzitje Nexxt Maxi Chocolade Bruin
De Nexxt Maxi is licht van gewicht en te monteren zonder gereedschap. Dit kinderfietsstoeltje van Yepp is veilig, stevig, comfortabel en licht van gewicht. Geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot maximaal 22 kg.

€109,95

Informatie
SALE Yepp Voorzitje Nexxt Mini Momentum Grey
Yepp Voorzitje Nexxt Mini Momentum Grey
Dit fietsstoeltje van Yepp is stevig, veilig, comfortabel en ook nog eens licht van gewicht. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 9 tot maximaal 15 kg. Met verstelbare vijfpuntsgordel, voetensteun, voetenriempjes en 'stuurtje'.

€109,95 €83,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2