Fietszitje roze - zacht en lief

Een roze fietszitje: vrolijker wordt het niet! Op Fietsstoeltje.com vindt u fietsstoeltjes in allerlei kleuren en dus ook in het roze. Ideaal voor meisjes maar roze kan tegenwoordig ook prima voor jongens. In het overzicht hieronder vindt u al onze roze fietszitjes handig bij elkaar!

Roze fietsstoeltjes
In onze webshop hebben we roze fietsstoeltjes van het merk Urban Iki in het assortiment. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige fietsstoeltjes, uitgevoerd in zachte tinten. De roze Urban Iki zitjes zijn dus niet knalroze maar meer zachtroze. Zo heeft u wel een stoeltje met een kleuraccent, maar dusdanig subtiel zodat het niet schreeuwerig wordt. Bovendien past een zitje in deze zachte pasteltint eigenlijk overal bij.

Fietszitjes met roze stylingset
Daarnaast hebben we óók basic fietsstoeltjes die afgestyled kunnen worden met verschillende roze stylingsets. Deze stylingsets zijn er in veel verschillende uitvoeringen, waaronder in een roze-gebloemde en een Disneyprinses-uitvoering. Met deze stylingset heeft uw dochter niet alleen haar favoriete kleur maar ook haar favoriete prinsessen bij zich op de fiets!

Urban Iki Front seat Sakura Pink - Shinju White                   Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Princess Dreams                                ABUS Kinderhelm Smooty Pink Butterfly S

Combineer met een roze fietshelm
Extra leuk is dat een roze fietszitje ook gecombineerd kan worden met een kinderhelm in de kleur roze. Op die manier komt u dochter wel heel stylish voor de dag en is ze niet te missen op de fiets! In ons assortiment kinderfietshelmen kunt u gemakkelijk sorteren op kleur. Al onze kinderfietshelmen zijn van sterke kwaliteit en bieden optimale bescherming. Uw kind kan dus lange tijd van zijn of haar helm genieten, welke kleur de helm ook heeft.

Toch liever een blauw fietszitje? Ook die vindt u op Fietsstoeltje.com!

 

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Qibbel Voorzitje Basiselement - Antraciet
Een 100% geslaagd fietsstoeltje? Dat begint met een ijzersterk fundament. Voordat het stylen kan beginnen – een unieke eigenschap van de Qibbel – is er eerst dit basiselement: een voorzitje met onder meer een solide dubbele kunststof kuip.
Qibbel Voorzitje Basiselement - Wit
Een 100% geslaagd fietsstoeltje? Dat begint met een ijzersterk fundament. Voordat het stylen kan beginnen – een unieke eigenschap van de Qibbel – is er eerst dit basiselement in wit: een voorzitje met onder meer een solide dubbele kunststof kuip.
Bobike GO Mini Cotton Candy Pink
De Bobike GO Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige, trendy fietsstoeltje heeft een dubbelwandige kuip, een lichaamsomsluitend ontwerp en is verkrijgbaar in meerdere pastelkleuren.
Urban Iki Rear seat Sakura Pink
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze zachte Sakura kersenbloem-roze, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Rear seat Sakura Pink - Shinju White
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Sakura Pink - Shinju White, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front seat Sakura Pink
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze zachte Sakura kersenbloem-roze, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front seat Sakura Pink - Shinju White
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze Sakura roze met Shinju wit, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Princess Dreams
Stylen is hip! En Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Princess Dreams speciaal voor het voorzitje. Deze armsteuntjes, voetriempjes en bekleding met roze als basiskleur vormen een droomset voor meisjes.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Blossom Roses Black
Stylen is hip! En Qibbel springt daar op in, onder meer met de luxe set Blossom Roses Black speciaal voor het voorzitje. Deze set armsteuntjes, voetriempjes en bekleding hebben een print van prachtige bloemen, voor een prachtig kinderzitje.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1