Fietszitje slaaprol / toybar

Een slaaprol is ideaal om het hoofdje van uw kindje op te vangen als hij of zij onderweg slaperig wordt. Met een slaaprol creëert u in feite een fietszitje met slaapstand. Uw kindje kan dus onderweg veilig en rustig slapen terwijl u uw tocht vervolgt. In ons assortiment vindt u diverse slaaprollen. We hebben ze hieronder handig bij elkaar gezet. Overigens: een slaaprol is prima te combineren met een windscherm! Zie daarnaast onze toybars. Een toybar geeft uw kindje iets om mee te spelen onderweg. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Yepp Slaaprol Nexxt Mini Zwart
Deze slaaprol van Yepp is gemaakt voor de Nexxt Mini fietsstoeltjes en zorgt voor een fijne ondersteuning als uw kindje in slaap valt op de fiets. Gemaakt van schokabsorberend en vuilafstotend materiaal en gemakkelijk te plaatsen zonder gereedschap.
Yepp Slaaprol Nijntje
Deze unieke slaaprol maakt het relaxt voor zowel uw wegdromende kind als uzelf. Leg hem of haar in de watten met deze waterafstotende, schokabsorberende slaaprol voor bij het voorzitje Yepp Mini. Met afneembare, klassieke knuffel: ons aller Nijntje!
SALE Bobike Stuur met slaaprol
Bobike Stuur met slaaprol
Handige accessoire voor de Bobike CLASSIC, ONE en GO mini, want de piloot in kwestie kan hiermee lekker ‘meesturen’, of in elk geval zijn of haar handjes erop kwijt. Maar deze handlebar heeft nóg een belangrijke functie: een zachte slaaprol.

€32,95 €29,95

Informatie
Yepp Slaaprol Basic
Vermoeiend zo’n fietsrit? Die kleine voorop valt in elk geval soms zomaar in slaap. Leg hem of haar dan maar meteen in de watten. Het kan met de unieke slaaprol voor bij het fietszitje Yepp Mini. Zoals de Basic: schokabsorberend en waterafstotend.
Qibbel Toybar met handvatten - grijs
Geef een toeter en uw kind heeft het al gauw helemaal naar de zin, bij u voorop de fiets. Deze Toybar van Qibbel in nette kleur grijs is een speelstuur met twee fijne handvatten, een ‘dierennavigatie’ en andere leuke speelelementen!
Yepp Slaaprol Yeppy
Deze unieke slaaprol maakt het relaxt voor zowel uw wegdromende kind als uzelf. Leg hem of haar in de watten met deze waterafstotende, schokabsorberende slaaprol voor bij het voorzitje Yepp Mini. Met afneembare knuffel van Yepp: de lieve Yeppy!
Qibbel Toybar met handvatten - groen
Geef een toeter en uw kind heeft het al gauw helemaal naar de zin, bij u voorop de fiets. Deze Toybar van Qibbel is een speelstuur met twee fijne handvatten, een opgewekte kleur groen, een ‘dierennavigatie’ en andere leuke, losse speelelementen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1