Fietszitje windscherm

Niets is leuker dan samen met uw kleintje fietsend de wereld verkennen. Lekker even de stad in, of een rondje door de natuur. Uiteraard wilt u ook op pad kunnen als het weer even wat minder is. Met een windscherm zit uw zoon of dochter altijd lekker beschut. Een windscherm beschermt niet alleen tegen wind en regen, het houdt ook opwaaiend zand, stof of laaghangende taken op afstand. 

Windscherm dat matcht bij het voorzitje
Het leuke is dat er bij de meeste fietsstoeltjes een bijpassend windscherm verkrijgbaar is. Zowel Bobike, Yepp als Urban Iki hebben op maat gemaakte windschermen die passen bij de verschillende fietsstoeltjes. Bij Bobike en Urban Iki is zelfs voor elke kleur fietsstoeltje een scherm in dezelfde, bijpassende kleur verkrijgbaar. De windschermen van Qibbel kunt u zelf stylen met behulp van één van de vele stylingsets. Dit laat zien dat een windscherm niet enkel functioneel is, maar ook qua design een leuke toevoeging is aan een fietszitje.

Bobike Windscherm ONE Strawberry Red                          Yepp Windscherm - perfect bij het fietszitje Yepp Mini                               Urban Iki Windscherm Suiboku Grey - Bincho Black

Optimale kwaliteit
Voor alle windschermen op Fietsstoeltje.com geldt dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Alle ontwerpen zijn sterk, stevig en slagvast. Windschermen zijn meestal gemaakt van polycarbonaat (stevig kunststof). Ze kunnen, kortom, wel tegen een (wind)stootje.

Verstelbaar, met zonwering
De meeste windschermen zijn verstelbaar. Dit houdt in dat het scherm te verstellen is in verschillende positiefs, afhankelijk vanuit welke hoe de wind of regen komt. Ook bevatten de meeste schermen zonwering. Dit zorgt ervoor dat het scherm prettig is om doorheen te kijken, zonder verblind te worden door de zon.

In het overzicht hieronder vindt u al onze windschermen handig bij elkaar. 

Lees meer
Filter uw producten


Polisport Bubbly Mini zwart/grijs met windscherm
Rustig en strak, Dutch design. Voor kinderen van 9 tot 15 kilogram is dit een voordelig fietsstoeltje dat óók comfortabel is, stevig en natuurlijk veilig. Dit voorzitje is geschikt voor smallere én brede voorframes. Inclusief windscherm!
Yepp Windscherm
Volledig transparant, strak qua vormgeving, stevig te monteren. Dit windscherm van Yepp biedt kinderen een kwalitatief goede beschutting tegen weer en wind. En tegen insecten, vliegende zandkorrels en ander ongemak. Perfect bij de Yepp Mini!
Urban Iki Windscherm Universeel
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant (met zonwerende grijstint), en kunt u combineren met meerdere Japanse kleuren naar keuze!
Urban Iki Windscherm Suiboku Grey - Bincho Black
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant (met zonwerende grijstint), maar heeft óók een subtiele plek voor de Japanse kleur Bincho Black.
Bobike Windscherm ONE Urban Black
Bij uitstek een voorbeeld van een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm ONE, zoals deze in Urban Black. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm Exclusive – Cinnamon Brown
Een transparant scherm dat vlijmscherp past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike, in eenzelfde strakke look. Het windscherm dat u hier ziet (zoals deze uitvoering Cinnamon Brown) is sterk en slagvast. Perfect voor in Hollands weer.
Qibbel Windscherm Basiselement - zelf stylen!
Qibbel biedt iets leuks: een fietsstoeltje dat u zelf kunt samenstellen. Een wezenlijk onderdeel bij een voorzitje is het windscherm. Met dit element als basis, kunt u het scherm letterlijk en figuurlijk flink wat kleur geven.
Bobike Windscherm ONE Urban Grey
Bij uitstek een voorbeeld van een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm ONE, zoals deze in Urban Grey. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm GO Macaron Grey
Bij uitstek een voorbeeld van een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm GO, zoals deze Macaron Grey. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Polisport Bilby Junior Mini zwart/grijs met windscherm
Voor kinderen van 9 tot 15 kg is dit een voordelig fietsstoeltje, met ergonomisch vormgegeven beugel én windscherm! Dit stevige, comfortabele, veilige voorzitje is geschikt voor smallere én brede voorframes. Met verstelbare voetsteunen.
Bobike Windscherm ONE Olive Green
Bij uitstek een voorbeeld van een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm ONE, zoals deze Olive Green. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm Exclusive – Denim Deluxe
Een transparant scherm dat vlijmscherp past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike, in eenzelfde strakke look. Het windscherm dat u hier ziet (zoals deze uitvoering Denim Deluxe) is sterk en slagvast. Perfect dus voor in Hollands weer.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3