Veilige en vrolijke babyfietshelmen

Onze baby's willen én moeten we zeer zorgvuldig beschermen, óók op de fiets. Fietsstoeltje.com heeft daarom een hartstikke leuk assortiment echte babyhelmen, speciaal voor kinderen tot en met 1 jaar. Deze helmen beschermen het hoofdje van uw baby optimaal, mocht u onverhoopt ten val komen. 

Babyfietshelm: voor vertederende blikken
Ook voor de allerjongsten onder ons heeft Fietsstoeltje.com dus een helm op maat. Behalve dat een babyfietshelmpje zorgt voor veel extra veiligheid, zorgt het zeker weten óók voor vele vertederende blikken. Onze babyhelmen zijn namelijk uitgevoerd in de leukste kleuren of voorzien van een schattige print.Lees meer
Filter uw producten
Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje, bijvoorbeeld als zij achterop de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor jonge mensjes...
Polisport Babyhelm Elephant
Uw baby wilt u beschermen als de allerbeste. Ook (achterop) de fiets. Of op de loopfiets. Dat kan prima met deze babyhelm met lief olifantje op blauw en wit. Deze helm is speciaal ontworpen voor kleine mensjes met kleine, glunderende hoofdjes!
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1