Over ons


Welkom bij Fietsstoeltje.com!Kinderen met kinderfietshelmen


Bij het vergaren van informatie over een fietsstoeltje voor uw kind of baby, en vervolgens het uitkiezen en bestellen ervan, wilt u zowel gemak als kwaliteit. Fietsstoeltje.com begrijpt dat en handelt daar ook naar. Dat begint al met ons heldere overzicht aan fietszitjes voor meisjes en jongens. Met altijd een duidelijke productomschrijving; een belangrijke basis voor uw tevredenheid. Net als het feit dat we alleen fietsstoeltjes verkopen van merken die zich al jarenlang hebben bewezen met hun kunde en kwaliteit. 

Service en snelle levering!
We verkopen dus alleen de betere fietszitjes. Verder zorgen we ervoor dat we deze altijd tegen een concurrerende prijs aanbieden. En omdat wij van duidelijkheid houden, kunt u bij ons altijd rekenen op service en een snelle levering!

'Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis'
Onze producten leveren wij direct uit voorraad. Vóór 22.00 uur besteld en betaald (eventueel met gebruik van Afterpay)? Dan sturen we de helm dezelfde dag nog op. Normaal gesproken heeft u het product dus al de eerste werkdag erna bij u thuis op de mat.

Altijd de snelst mogelijke leverdatum
Is de bestelde helm onverhoopt op het moment van bestellen niet op voorraad? Dan staat dit duidelijk bij het product omschreven en neemt, na uw bestelling, één van onze medewerkers z.s.m. contact met u op om de snelst mogelijke leverdatum te bespreken. Meestal is dit slechts één werkdag later.

Secure verzending te volgen via track & trace
Voor de verzending van uw bestellingen maken we gebruik van PostNL. Uw pakket is dus vanaf ons magazijn tot uw voordeur in goede handen. Bij iedere zending ontvangt u per e-mail een track & trace link. U kunt uw pakket dus volgen en krijgt een goede indicatie van het moment van ontvangen.

Meer webshops van Media 73
Fietsstoeltje.com is onderdeel van Media 73 B.V. Wij beheren nog meer webshops binnen de fietsbranche, zoals Fietstas.com, Fietskrat.nl, Fietsmand.com, Kinderfietshelm.nlFietsslot.nl, Fietsparadijs.com Fietsslot.be en Scooterslot.nl. Op onze fietssloten-websites kunt u terecht voor de betere ART-gecertificeerde fietssloten.

Onze overige websites
Media 73 B.V. exploiteert ook andere websites.

Op zoek naar een goede acculader? Dat kan op Acculaders.nl.
Een druppellader voor uw auto, motor, boot of caravan nodig? Druppellader.com is een uitstekend adres.
Fietsaccu kopen? Fietsaccus.nl is hét adres voor uw fietsaccu's.
Alles voor uw elektrische fiets of ander elektrisch voertuig - EVPartner.nl.


Onze gegevens:

Fietsstoeltje.com is onderdeel van Media 73 B.V.

Inschrijfnummer KVK: 61011983

BTW nummer: NL854164637B01


Bankgegevens:

ING Bank Amsterdam
Rekening: 4549379
Op naam van: Media 73 BV
IBAN: NL56INGB0004549379
BIC: INGBNL2A
Contactgegevens:

Fietsstoeltje.com
Biesland 13
1948 RJ Beverwijk

[email protected]