Design fietszitjes

De grote diversiteit aan fietszitjes van tegenwoordig laat zien dat veiligheid en design prima samengaan. Een fietszitje is allang niet meer een product dat vooral degelijk moet zijn. Ook de vele hipgekleurde en fraai vormgegeven fietsstoeltjes voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen.

Design fietszitjes
Bent u een modebewuste papa of mama en houdt u van design? Dan zijn er enkele fietsstoeltjes die we graag onder uw aandacht brengen. Het gaat om de fietsstoeltjes van Urban Iki en de Exclusive fietszitjes van het merk Bobike. Bij het ontwerpen van deze zitjes is zichtbaar aandacht besteed aan het uiterlijk van de zitjes, waardoor ze niet alleen hoog scoren op veiligheid maar ook op looks.

Fietszitjes Urban Iki: zenachtig Dutch Design
De look van de Urban Iki fietszitjes wordt ook wel omschreven als zen-achtig Dutch Design. Dit vat het uiterlijk en ontwerp van de stoeltjes prima samen. In het ontwerp zijn de Nederlandse stoerheid en de Japanse elegantie namelijk samengebracht. De stoeltjes zijn uitgevoerd in subtiele pastel- of aardetinten en voorzien van strakke belijning. Dit maakt de zitjes elegant om te zien maar geeft ze tegelijkertijd een moderne touch. In andere woorden: de zitjes zijn verfijnd maar toch stoer. Daarnaast is er bij het ontwerp aandacht besteed aan de details. Zo is de veiligheidsgordel bijvoorbeeld voorzien van een speciaal geweven patroon.

Urban Iki Front seat Aotake Mint Blue - Shinju White                                                Urban Iki Rear seat Bincho Black

Fietszitjes Bobike Exclusive: stoer en fris
Bij de Exclusive fietszitjes van Bobike kunt u er 100% zeker van zijn dat ze ontworpen zijn met design in het achterhoofd. De Bobike Exclusive Mini, Exclusive Maxi en de Exclusive Tour fietszitjes hebben namelijk de IF Design Award gewonnen. Het uiterlijk van de stoeltjes is fris en stijlvol, met oog voor vormgeving en belijning. Ze zijn eigenlijk de perfecte uiting van een stoer Nederlands ontwerp. Ook belangrijk om te vermelden is dat de Exclusive stoeltjes naast looks ook hoog scoren op veiligheid. Ze komen namelijk uitstekend uit de fietsstoeltjestest van de Consumentenbond.

Bobike Exclusive Maxi – bagagedrager BD – Safari Chic

Fietsstoeltje.com: ook voor een traditioneler fietszitje
Natuurlijk vindt u op Fietsstoeltje.com ook gewoon de meer traditionele fietszitjes in de kleuren zwart, wit, bruin en grijs. Een dergelijk zitje heeft ook zo z’n voordelen. Een zitje in een basic kleur is immers makkelijk te combineren omdat hij overal bij past. Kortom, het is bij de keuze voor een fietszitje dus maar net waar u de voorkeur aan geeft!