Fietszitje classic

Een klassiek fietszitje blijft vaak langere tijd populair omdat het design tijdloos is. Voor de Bobike Classic geldt dit zeker. De Classic Mini (voor voorop) is namelijk al ruim 20 jaar (!) één van de bestverkochte kinderzitjes in ons land. Dit heeft het zitje niet alleen te danken aan het betrouwbare, klassieke design, ook de veiligheid van het zitje draagt hier aan bij. Ook enkele ander zitjes op Fietsstoeltje.com zijn populair dankzij de succesvolle combinatie van veiligheid en classic design.

Bobike Classic Mini
Het Bobike Classic Mini fietszitje is geschikt voor het meenemen van uw kindje voorop de fiets. Het zitje voldoet aan alle gestelde veiligheidsnormen (zoals de Europese veiligheidsnorm EN 14344) en valt op vanwege zijn klassieke look. Het klassieke uiterlijk van het stoeltje komt naar voren in de kleur (het zitje is verkrijgbaar in het zwart en grijs) en in het design. Het ontwerp is basic en strak, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

Andere klassieke fietsstoeltjes
Naast de hierboven beschreven Bobike Classic Mini hebben we ook andere klassiek uitziende fietsstoeltjes in het assortiment. Zo zijn bijvoorbeeld ook de Yepp Maxi Black, de Yepp Mini Silver en de Urban Iki Front seat Shinju White qua uiterlijk gerust klassiek te noemen, zij het met een moderne twist. Alle drie deze zitjes zijn stijlvol ontworpen, zonder tierelantijnen en uitgevoerd in een rustige kleur. Tegelijkertijd levert geen van deze zitjes in op veiligheid en comfort.

Voordelen van een klassiek fietszitje
Het voordeel van een classic zitje is dat het design rustig en betrouwbaar oogt. Bovendien past een wat klassieker fietszitje overal bij. Ze zij namelijk vaak verkrijgbaar in aardse kleuren zoals zwart, wit en grijs. Deze kleuren zijn doorgaans goed te combineren met de kleur van uw fiets. Ook weten we uit de modewereld dat klassieke kleuren altijd in trek blijven. Bent u toch bang dat het met een klassiek zitje snel allemaal wat saai of braaf wordt? Pak dan uit met een kleurrijk accessoire, zoals een wat feller gekleurd windscherm. Dan creëert u toch een beetje kleur op de fiets.

 

Bobike Mini Classic Urban Black - voorzitje               Urban Iki Front seat Shinju White                    Yepp Mini Silver