Fietszitje hoes

We weten allemaal dat het Nederlandse weer nogal onvoorspelbaar kan zijn. Met een op maat gemaakte regenhoes voor bij uw voor- of achterzitje, houdt u het zitje ten tijde van een fikse regenbui lekker droog. Dit is niet alleen goed voor het zitje, het zorgt er ook voor dat uw zoon of dochter niet in een nat zitje plaatst hoeft te nemen als de bui eenmaal voorbij is. Een regenhoes is dus eigenlijk een onmisbaar accessoire voor bij een fietsstoeltje.

Regenhoes fietsstoeltje – voor en achter
Regenhoezen zijn er voor bij verschillende types fietsstoeltjes. Ze zijn er specifiek voor het voorzitje, specifiek voor het achterzitje, en specifiek voor het merk fietsstoeltje. Sommige regenhoezen zijn handig mee te nemen op het fietszitje zelf en sommige worden geleverd met een etui. Het voordeel van een dergelijk etui is dat de regenhoes aan het etui vastzit. Zo kunt u één van de twee niet kwijtraken.

Regenhoes van Bobike, Yepp en Qibbel
De merken Bobike, Yepp en Qibbel hebben voor bij hun fietsstoeltjes bijpassende regenhoezen ontwikkeld. De regenhoes van Bobike past zowel op de Classic Mini als de One mini. Yepp en Qibbel hebben een regenhoes speciaal voor over een voorzitje én een regenhoes speciaal voor over het achterzitje. Uiteraard matchen deze hoezen met elkaar qua dessin. Mocht u dus zowel een voor- als achterstoeltje op uw fiets hebben en deze van regenhoezen willen voorzien, dan zijn de hoezen uitgevoerd in dezelfde kleur en stijl.

Bobike Regenhoes Classic Mini en ONE Mini                                         Yepp Regenhoes Maxi - voor om het achterzitje