Fietszitje met slaapstand

Stel, u bent met uw kleintje onderweg op de fiets en hij of zij wordt wat slaperig. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw kind voorover of opzij zakt zonder goede ondersteuning voor het hoofdje. Voor deze situaties is er de slaaprol. Hiermee creëert in een feite een voorzitje met slaapstand. Uw kindje kan veilig een tukje doen en u kunt uw blik blijven richten op het verkeer, zonder dat u tegelijkertijd ook een kinderhoofdje moet ondersteunen. Wel zo veilig!

Slaaprol voor voorzitjes
Verschillende merken hebben een slaaprol in het assortiment. Die van Bobike doet tevens dienst als ‘stuur’. Uw zoon of dochter kan er namelijk zijn of haar handjes op kwijt en zodoende een beetje meesturen onderweg. De slaaprollen van Yepp zijn verkrijgbaar met een leuk knuffeltje, zoals Yepp of Nijntje. Deze knuffeltjes zijn uiteraard afneembaar zodat uw kleintje nooit meer zonder zijn of haar nieuwe vriendje hoeft. Slaaprollen zijn doorgaans water- en vuilafstotend.

 Bobike slaaprol / stuur met kussen                       Yepp Slaaprol Nijntje

Slaaprollen zijn perfect passend op het voorzitje
Slaaprollen passen perfect op de bijpassende voorzitjes (ook wel mini’s genoemd). De voorstoeltjes van Yepp bijvoorbeeld, hebben al een standaard beugel waar u de slaaprol zo op kunt monteren. Overigens blijft er voldoende ruimte over voor het plaatsen van een bijpassend windscherm. Deze twee praktische producten zitten elkaar dus niet in de weg. Als uw kleintje in plaats van slaperig juist wat onrustig wordt onderweg kunt u een toybar overwegen. Deze zorgt voor de nodige afleiding.

Qibbel Toybar grijs met handvatten