Fietszitje met slot(je)

Wanneer u een fietsstoeltje aanschaft, hoopt u er natuurlijk langere tijd gebruik van te kunnen maken. Helaas geldt dat fietsstoeltjes nog wel eens van een fiets weggegrist worden. Sommige merken leveren hun fietsstoeltjes daarom inclusief slotje. Het gaat dan meestal om een kabelslotje met cijfercombinatie.

Cijferslotje om diefstal tegen te gaan
Het gebruik van een cijferslotje is een simpele en doeltreffende manier om diefstal van uw fietsstoeltje tegen te gaan. Met een dergelijk slotje maakt u het fietsstoeltje namelijk eenvoudig vast aan het fietsframe. De meeste cijferslotjes zijn gemaakt van staaldraad en hebben een driecijferige code die u zelf in kunt stellen.

Urban Iki fietsstoeltje met slotje                                                       Urban Iki fietszitje met cijferslot


Razendsnel op slot zetten
De genoemde slotjes zijn licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen. Ook het op slot zetten is zeer eenvoudig. Even de juiste cijfers draaien en klikken maar. Zo kost het op slot zetten van uw eigendom(men) u niet onnodig extra tijd. Die kunt u immers wel beter besteden.

Cijferslotjes: ook los verkrijgbaar
U krijgt niet standaard bij alle fietsstoeltjes een slotje meegeleverd. Valt uw keuze op een zitje zonder extra slotje? Dan kunt u op Fietsstoeltje.com de cijferslotjes ook los aanschaffen. Voor een bescheiden bedrag heeft u een dergelijk slotje al in huis en kunt ook u uw fietsstoeltjes voortaan op slot zetten. Een dergelijk cijferslotje kan daarnaast natuurlijk ook prima gebruikt worden voor het zekeren van een fietskrat, fietsmand, fietshelm of fietstas.