Fietszitje met windscherm

Een windscherm is het ideale accessoire voor bij een voorzitje. Aan de ene kant is het nut van een windscherm praktisch: een scherm biedt bescherming tegen regen, wind en stof. En aan de andere kant maakt een windscherm het voorzitje – en dus uw fiets – helemaal af. Op Fietsstoeltje.com vindt u windschermen met een strakke vormgeving. De windschermen zijn daarnaast sterk en slagvast. Ook zijn ze vaak verstelbaar. Een windscherm is snel en gemakkelijk met een soort 'arm' aan het voorzitje vast te maken. 

Perfecte match met de betreffende Mini (het voorzitje)
Voor elk merk fietsstoeltjes heeft Fietsstoeltje.com wel een bijpassende windscherm in het assortiment, zodat u zeker weet dat deze goed past bij het desbetreffende voorzitje. De meeste windschermen zijn op maat gemaakt en daardoor perfect passend. En het leuke is dat elk merk scherm zijn eigen pluspunten heeft. 

Windscherm Bobike
De windschermen van Bobike zijn perfect afgestemd op het bijbehorende voorstoeltje. Bij een Bobike One voorzitje, bijvoorbeeld vindt u een bijpassend windscherm, in dezelfde kleur als het stoeltje. Zo zorgt u er niet alleen voor dat het scherm perfect past, u creëert ook een uniforme look op de fiets. Ook bij de Bobike Exclusive Mini en de Bobike Mini Classic zijn bijpassende windschermen beschikbaar. Soms kunt u, met behulp van een speciale Mini-montagebeugel, een windscherm ook bij meerdere type Bobike voorzitjes gebruiken.

Bobike Windscherm ONE Sky Blue


Windscherm Yepp
Yepp heeft één windscherm ontwikkeld die past bij alle Yepp Mini's. Het Yepp windscherm is stylish, modern en geheel transparant uitgevoerd en matcht dus met alle kleuren voorzitjes. Yepp heeft naast een bijpassend windscherm, ook leuke bijpassende slaaprollen in het assortiment, onder andere één met Nijntje.

Yepp Windscherm - perfect bij het fietszitje Yepp Mini

Windscherm Qibbel
Het leuke en unieke van het Qibbel windscherm is dat deze zelf te stylen is. Net zoals voor de voor- en achterzitjes van dit leuke merk, zijn er ook voor de windschermen zogenaamde stylingsets beschikbaar. U kunt dus voor zowel het scherm als een zitje zelf het design kiezen. U dient eerst het windscherm basiselement aan te schaffen en vervolgens uw stylingset te kiezen. Op deze manier heeft u een uniek uitgevoerd windscherm dat behalve praktisch ook nog eens leuk is om te zien.

 Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Polka Dot Rood

Windscherm Urban Iki
Ook het merk Urban Iki heeft bijpassende windschermen bij hun voorzitjes in het assortiment. Dat dit merk Japanse roots, is terug te zien in de schermen. De windschermen zijn namelijk ontworpen zonder poespas en hebben een strak uiterlijk, zonder in te leveren op kwaliteit. De Urban Iki schermen zijn stevig, standvast, verstelbaar en eenvoudig te monteren. De sterke, zeer stabiele arm klikt u zo aan het voorzitje vast.

Urban Iki Windscherm Suiboku Grey - Sakura Pink