Fietszitje stylingsets

Zoekt u een fietszitje dat u zelf naar wens kunt stylen? Op Fietsstoeltje.com vindt u van het merk Qibbel een ruim assortiment stylingsets voor de voorzitjes, achterstoeltjes én windschermen. Een stylingset bestaat uit bekleding voor het zitvlak, de armsteunen en de voetriempjes. De bekleding is gemaakt van waterafstotend materiaal. U kunt deze verschillende sets zelfs naar wens op elkaar afstemmen. Zo ziet u maar dat een fietsstoeltje behalve veilig ook hip kan zijn!

Basiselement aanschaffen en stylen maar
Qibbel werkt met een basiselement fietszitje die u vervolgens zelf kunt stylen. Dit basiselement is verkrijgbaar in het antraciet en in het wit. Dit geldt voor zowel het voor- als achterzitje. Qua stylingsets heeft u op Fietsstoeltje.com voldoende keuze. Er zijn meisjesachtige sets met prinsessen en bloemen maar ook stoerdere sets met blauwe of rode prints. Zo creëert u in een handomdraai een trendy fietszitje dat helemaal past bij uw kind.

Qibbel Voorzitje Basiselement - Wit                          Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Polka Dot Blauw                              Qibbel voorzitje + Stylingset Polka Dot Blauw

All-in-one fietszitje én stylingset
Vindt u het apart aanschaffen van een basiselement fietsstoeltje en een stylingset teveel gedoe? We bieden op Fietsstoeltje.com ook all-in one pakketten in met daarin één van de basiselement stoeltjes en één van de stylingets. Wel zo makkelijk! Deze all-in-one pakketten heten Qibbel ToGo

Ook de bijpassende windschermen zijn te stylen
Ook de winschermen van Qibbel kunt u afstylen met een stylingset. En het leuke is dat de stylingsets voor de winschermen matchen bij die van de voor- en achterzitjes. Zo creëert u eenvoudig een uniforme look op de fiets. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen het windscherm van een andere set te voorzien dan het fietsstoeltje. Het is maar net wat u leuk vindt!