Fietsstoeltjes voor voorop de fiets - de Mini - voorzitjes in vele kleuren en kenmerken!

Wat maakt een voorzitje aangenaam? Welke fietszitjes vóórop de fiets zijn een goede keuze en waarom? Welke onderdelen zijn onmisbaar of maken het fietsen voor u en uw kind nóg leuker? U leest het hier, op Fietsstoeltje.com. Op deze pagina vindt u bovendien alle veilige kinderstoeltjes voor aan het stuur handig bij elkaar. Ze zijn er van verschillende merken, in verschillende kleuren. 

Een voorzitje (ook wel de Mini genoemd) is doorgaans geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden tot een jaar of 3. Het voordeel van een voorzitje is dat u uw kind goed in de gaten kunt houden tijdens het fietsen. Al al onze voorzitjes voldoen aan de gestelde Europese veiligheidsnormen en zijn eenvoudig aan de stuurpen van uw fiets te bevestigen.

Topkwaliteit voorzitjes voor een voordelige prijs
Fietsstoeltje.com biedt voorzitjes aan tegen een faire prijs. In deze categorie staan heel handig alle voorstoeltjes bij elkaar, zodat u rustig kunt surfen en de productomschrijvingen tot u kunt nemen. Deze omschrijvingen maken u veel duidelijk over de details, de montagemogelijkheden en alle andere opties die het verschil kunnen maken. Zo bepaalt u makkelijker welk voorzitje voor uw kind geschikt is. 

Bevestiging van een voorzitje
Een voorzitje bevestigt u doorgaans aan de stuurpen van uw fiets. Bij alle fietszitjes die wij verkopen, is het montagemateriaal standaard meegeleverd. Heeft u een e-bike en wilt u een voorzitje bevestigen? Kijk dan goed of het display van uw fiets niet teveel in de weg zit. 

Fietsen met een voorzitje
We raden u aan om voordat u met uw kleintje gaat fietsen, eerst een proefritje te maken zonder uw kind. Zo kunt u vast een beetje wennen aan het stoeltje aan uw stuur. Gaat u voor het eerst met uw kind op pad, maak het tochtje dan niet te lang. Kinderen moeten doorgaans erg wennen aan het zitten in een fietsstoeltje en onderweg komen er allerlei indrukken op ze af. Bouw het samen fietsen dus rustig op. 

Vergeet ook de accessoires niet
Bij een voorstoeltje zijn meerdere praktische en leuke accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan een windscherm, een toybar of slaaprol, een regenhoes of zogenaamde toeters en bellen.


Lees meer
Filter uw productenSALE Bobike ONE Mini Chocolate Brown
Bobike ONE Mini Chocolate Brown
Een nieuw ontworpen fietszitje, slank en hip: de Bobike ONE Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige stoeltje is dubbelwandig, waterafstotend en kleurvast (en behoudt zijn schoonheid). Lees verder, over onder meer het comfort!

€69,95 €56,95

Informatie
Bobike Exclusive Mini Cinnamon Brown
Een kinderzitje met ‘Exclusief’ in de naam! Bobike heeft al zijn kunde gebundeld in dit veilige, frisse fietsstoeltje, en aangevuld met veel extra’s. Dus ziet u hier een prijswinnend fietszitje (Cinnamon Brown) met stuurtje, luxe gordels en méér...
Bobike Mini Classic Urban Black
Wat goed is, is goed. Wat mooi is, is mooi. En wat veilig is, is veilig. Deze Bobike zonder tierlantijnen heeft niet voor niets het woord Classic in de naam: dit voorzitje is al decennia populair. Een ideaal fietsstoeltjes voor tot 3 jaar of 15 kilo.
Urban Iki Front seat Aotake Mint Blue
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze Oosterse mintblauwe, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Yepp Mini Black
Kwaliteit met een grote K: die vlieger gaat zeker op voor de Yepp Mini Black. Onder de fietsstoeltjes biedt Yepp bovengemiddeld comfort en veiligheid en dat ziet u terug in veel details. Ook bij dit voorzitje voor kinderen tot en met ongeveer 3 jaar.
SALE Bobike ONE Mini Olive Green
Bobike ONE Mini Olive Green
Een nieuw ontworpen fietszitje, slank en hip: de Bobike ONE Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige stoeltje is dubbelwandig, waterafstotend en kleurvast (en behoudt zijn schoonheid). Lees verder, over onder meer het comfort!

€69,95 €56,95

Informatie
Bobike Exclusive Mini Urban Black
Een kinderzitje met ‘Exclusief’ in de naam! Bobike heeft al zijn kunde gebundeld in dit veilige, frisse fietsstoeltje, en aangevuld met veel extra’s. Dus ziet u hier een prijswinnend fietszitje (in het zwart) met stuurtje, luxe gordels en méér...
Urban Iki Front seat Bincho Black - Kurumi Brown
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze Bincho Black met Kurumi Brown, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Qibbel Voorzitje Basiselement - Wit
Een 100% geslaagd fietsstoeltje? Dat begint met een ijzersterk fundament. Voordat het stylen kan beginnen – een unieke eigenschap van de Qibbel – is er eerst dit basiselement in wit: een voorzitje met onder meer een solide dubbele kunststof kuip.
Yepp Mini Ocean
De Yepp Mini biedt Kwaliteit met een grote K, zoals deze in oceaanblauw. Onder de fietszitjes biedt Yepp bovengemiddeld comfort en veiligheid. Dat is te zien aan vele details. Ook bij dit stoeltje vóórop de fiets voor kinderen tot en met 15 kilo.
Qibbel Voorzitje Basiselement - Antraciet
Een 100% geslaagd fietsstoeltje? Dat begint met een ijzersterk fundament. Voordat het stylen kan beginnen – een unieke eigenschap van de Qibbel – is er eerst dit basiselement: een voorzitje met onder meer een solide dubbele kunststof kuip.
SALE Bobike ONE Mini Urban Black
Bobike ONE Mini Urban Black
Een nieuw ontworpen fietszitje, slank en hip: de Bobike ONE Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige stoeltje is dubbelwandig, waterafstotend en kleurvast (en behoudt zijn schoonheid). Lees verder, over onder meer het comfort!

€69,95 €56,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 5